FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Έχω να αποδείξω πράγματα μόνο σε εμένα και τους προπονητές μου»

Κατά την παραλαβή του βραβείου του ως MVP της 6ης αγωνιστικής ο Νίκος Παπαδόπουλος έκανε δηλώσεις στις οποίες αναφέρθηκε στην παλιά του ομάδα τον Πανιώνιο, καθώς και στην πορεία του με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, αφού παρέλαβε το βραβείου του από τον πρόεδρο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, στις δηλώσεις τόνισε πως αυτό που έχει να αποδείξει το αποδεικνύει στον εαυτό του και στους προπονητές του, Μπάμπη Τεννέ και τον προπονητή τερματοφυλάκων των φθιωτών κ. Μουντάκη.

Πιο αναλυτικά ο Παπαδόπουλος δήλωσε:

«Ήταν πολύ όμορφο να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και στο γήπεδό μας. Μας είχε λείψει αυτή η ώθηση από τον κόσμο. Ήταν μια πολύ σημαντική διάκριση για εμένα. Χαίρομαι που ο κόσμος με ανέδειξε ως MVP της αγωνιστικής.

Δεν πρέπει όμως να μείνω εδώ. Πρέπει να συνεχίσω. Η διάρκεια είναι αυτή που διακρίνει έναν καλό επαγγελματία ποδοσφαιριστή και εύχομαι η ομάδα μέσα από την απόδοσή μου να πετύχει τους στόχους της».

Πόσο σημαντική ήταν αυτή η νίκη επί του Πανιωνίου;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη γιατί μας έδωσε τεράστια βαθμολογική ανάσα. Προερχόμασταν από ένα δύσκολο πρόγραμμα όπου χάσαμε βαθμούς σε παιχνίδια, στα οποία μας άξιζε κάτι παραπάνω όπως για παράδειγμα τους αγώνες απέναντι στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Μας ικανοποιεί η βαθμολογική συγκομιδή και εύχομαι να συνεχίσουμε ανάλογα προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας».

Αγωνίστηκες απέναντι στη παλιά σου ομάδα, τον Πανιώνιο. Σήμαινε κάτι ιδιαίτερο αυτό το ματς για σένα;

«Έχω να αποδείξω πράγματα μόνον στον εαυτό μου και στους προπονητές που με στηρίζουν, εδικά εδώ στη Λαμία. Αναφέρομαι στον κ. Τεννέ και στον κ. Μουντάκη, Από κει και πέρα σαν σωστός επαγγελματίας πρέπει να δίνω πάντα το 100% των δυνατοτήτων μου».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button