Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

ΑΕΚ: Έφυγε για την Αμερική ο Λοτζέσκι

Στις ΗΠΑ βρίσκεται από το Σάββατο (3/4) ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος έτσι κι αλλιώς δε θα αγωνιζόταν κόντρα στο Λαύριο λόγω του τραυματισμού του στην Άγκυρα.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται από το Σάββατο (3/4) ο Ματ Λοτζέσκι ο οποίος έτσι κι αλλιώς δε θα αγωνιζόταν κόντρα στο Λαύριο λόγω του τραυματισμού του στην Άγκυρα.

Άλλωστε η ΑΕΚ υπολογίζει να τελειώσει τη σεζόν με τον Λοτζέσκι. Δεν είναι τυχαίο ότι στην τελευταία αλλαγή που έγινε προκειμένου να επιστρέψει ο Μορέιρα, εκτός ρόστερ στην Basket League έμεινε ο Μάρκους Σλότερ. Του οποίου ο τραυματισμός είναι βαρύς και δεν υπολογίζεται ως το τέλος της σεζόν.

Ο Λοτζέσκι όπως έγινε γνωστό πήρε άδεια 15 ημερών από την ΑΕΚ. Και λέγεται ότι θα επιστρέψει προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του στη συνέχεια. Παρά τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν περί μη επιστροφής του, είναι δεδομένο ότι πριν τον αγώνα στην Άγκυρα, ο έμπειρος Αμερικανός (όπως και οι συμπαίκτες του πλην Ρογκαβόπουλου) πληρώθηκαν δύο μισθούς. Οπότε δεν έχει απολύτως κανένα νόημα να φύγει για να μην επιστρέψει.

Προφανώς η φημολογία είχε να κάνει με την έντονη διαμαρτυρία του παίκτη πριν από τον αγώνα με τον Άρη. Τότε είχε ζητήσει να πληρωθεί άμεσα τα οφειλόμενα. Και μάλιστα ήταν έτοιμος να αναχωρήσει για τις ΗΠΑ. Λογικά μετά την καταβολή δύο μισθών, ο παίκτης θα επιστρέψει αφού ολοκληρώσει την άδειά του.

Έτσι κι αλλιώς δε θα αγωνιζόταν κόντρα στο Λαύριο αφού είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Τουρκ Τέλεκομ, στην Άγκυρα. Γενικά ο έμπειρος παίκτης έχει περάσει πολλά φέτος με τραυματισμούς ενώ όπως δείχνουν τα πράγματα η φετινή σεζόν είναι και η τελευταία της καριέρας του.

Υπάρχει πληροφορία ότι ο Λοτζέσκι έχει ήδη πρόταση από τις ΗΠΑ προκειμένου να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα. Και να αναλάβει χρέη ασίσταντ σε πρώτη φάση σε κάποια ομάδα.

Προς το παρόν απομένει να δούμε το πως θα κλείσει τη σεζόν στην ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button