Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ισοπαλία στο ντέρμπι της Πελοποννήσου!

Πανηλειακός και Καλαμάτα έμειναν στην ισοπαλία στο ντέρμπι της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της 2η αγωνιστική της Football League 2.

Ο Πανηλειακός υποδέχθηκε την Καλαμάτα, στο πελοποννησιακό ντέρμπι για τη δεύτερη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Η Καλαμάτα μπήκε καλύτερα στο ματς και μόλις στο 12΄ έφτασε κοντά στο 0-1 η κεφαλιά όμως του Ρονκάτο, αντί για τα δίχτυα του Καπετανάκη σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του.

Αυτό το οποίο δεν κατάφεραν οι παίκτες της Καλαμάτας σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, προσπάθησαν να πετύχουν οι παίκτες του Πανηλειακού στο 19΄. Ο διαιτητής Σελίμος υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Καντούτση μέσα στην περιοχή, φάση η οποία προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων, σε μια πολύ δύσκολη φάση. Ο Κρεββατάς ανέλαβε την εσχάτη των ποινών, ο Γκόμες όμως τον νίκησε και κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η Καλαμάτα ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο του αγώνα, και στο 30΄ έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ, το σουτ όμως του Τσουλάκου από καλή θέση έφυγε ψηλά άουτ από την εστία του Καπετανάκη. Έπειτα από την εξέλιξη αυτή δεν υπήρξε, κάποια αξιόλογη φάση στο παιχνίδι, με το υπάρχον αποτέλεσμα να διατηρείται ως έχει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου. Στην επανάληψη ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, κάτι που είχε σαν συνέπεια να μην υπάρχουν φάσεις στο παιχνίδι…

Στο 66΄ ο Πανηλειακός έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Νιφορόπουλου με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Καλογερόπουλο. Από το σημείο εκείνο κι έπειτα η «Μαύρη Θύελλα» είχε μεν το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο οι παίκτες του Γιώργου Κούτση κατάφεραν να ισορροπήσουν τον ρυθμό του αγώνα. Ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Γκόμες, με συνέπεια να μην αλλάξει κάτι στο σκορ που έμελε να είναι και το τελικό της αναμέτρησης.

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Κολόκας, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (73΄Χατζηστάμου), Σέχου (50΄Μπουρλάκης), Κρεββατάς, Γκοτσούλιας, Σωτηρόπουλος

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Νίκος Ζαλίκας): Γκόμες, Παπουτσογιαννόπουλος (46΄ Καλογερόπουλος), Καντούτσης, Καμινιώτης, Ζαχαρόπουλος, Κουρέλλας, Ρονκάτο, Λιόλιος, Γουερέ, Τσεμπερίδης, Τσουλάκος (67΄Σαραντόπουλος).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button