FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πλησιάζει τον Μπλάζιτς… ο Δημούτσος!(pic)

Ένας από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Λαμία στα τελευταία παιχνίδια, είναι ο Ελίνι Δημούτσος, ο οποίος «βαδίζει» στα χνάρια του «μαέστρου» Μάρκο Μπλάζιτς.

Η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τον Ολυμπιακό, δεν είχε πραγματικά τίποτα να προσφέρει στους φίλους της φιλοξενούμενης ομάδας, παρά μόνο ένα μισάωρο όπου οι «κυανόλευκοι» πίεζαν για ένα γκολ.

Παρόλο αυτά, σε ένα ακόμη ματς ένας ποδοσφαιριστής που είχε σταθερή εμφάνιση ήταν ο Ελίνι Δημούτσος. Ο Έλληνας μέσος είχε τις περισσότερες εύστοχες μεταβιβάσεις εχθές, κρατούσε τη μπάλα προσπαθώντας να «μοιράσει» σωστά παιχνίδι και είχε και κλεψίματα, επεμβάσεις και αποκρούσεις.

Μάλιστα, με τις 11 εύστοχες πάσες του στο «Γέωργιος Καραϊσκάκης» πλησίασε τον «μαέστρο» του ΠΑΣ Λαμία, Μάρκο Μπλάζιτς στη γενική κατάταξη των «πασέρ» του πρωταθλήματος.

Ο Σέρβος έχει 128 εύστοχες πάσες, ενώ ο Δημούτσος έχει αυτή την στιγμή 125. Να θυμίσουμε πως ο Μπλάζιτς πέρυσι αναδείχθηκε, ο ευστοχότερος πασέρ του πρωταθλήματος έχοντας πάνω από 300 εύστοχες μεταβιβάσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button