ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία θέλει τον διεθνή Χιλιανό μπακ Ραϊμούντο Ρεμπολέντο

Ο ΠΑΣ Λαμία τσεκάρει την περίπτωση του 24χρονου διεθνή μπακ από τη Χιλή Ραϊμούντο Αντρές Ρεμπολέντο σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24. #slgr #lamiafc #RaimundoRebolledo

Ο ΠΑΣ Λαμία τσεκάρει την περίπτωση του 24χρονου διεθνή μπακ από τη Χιλή Ραϊμούντο Αντρές Ρεμπολέντο σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24.

Η Λαμία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την απόκτηση του Λας Μπανγκουρά και πλέον βάζει στόχο για τη δεύτερη μεταγραφή της με τις πληροφορίες του SPORT24 να αναφέρουν πως έχει βάλει στο στόχαστρο της τον 24χρονο διεθνή μπακ από τη Χιλή Ραϊμούντο Αντρές Ρεμπολέντο.

Ο γεννημένος στις 14 Μαίου 1997 αμυντικός της Ουνιβερσιτάντ Κατόλικα έχει γαλουγηθεί ποδοσφαιρικά στην ομάδα της Χιλής και έως τώρα έχει αγωνιστεί μόνο σε ομάδες της πατρίδας του και τώρα ετοιμάζεται πρώτη φορά να παίξει εκτός της χώρας του.

Ο Ρεμπολέντο μπορεί να παίξει τόσο ως δεξί μπακ όσο και ως αριστερός ενώ είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει υπάρξει διεθνής με την ομάδα της πατρίδας του U23 και μάλιστα ήταν βασικός και αναντικατάστατος.

Ο 24χρονος αμυντικός είναι στις προτεραιότητες της ομάδας της Φθιώτιδας και το πιθανότερο είναι να υπάρξουν γρήγορα εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση απόκτησης του από τη Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button