FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη και «ραντεβού» του χρόνου!

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θέλει να κλείσει τη φετινή σεζόν ο ΠΑΣ Λαμία, ο οποίος σήμερα στις 19:00 αντιμετωπίζει την ΑΕΛ.

Στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή, ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ, στο «AEL FC Arena» με μοναδικό στόχο όπως πάντα το θετικό αποτέλεσμα, για να «κλείσει» μία επιτυχημένη σεζόν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Μπάμπης Τεννές στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, δεν θα έχει στη διάθεσή του τρεις ποδοσφαιριστές, με πρώτο και καλύτερο τον Μάρκο Μπλάζιτς, ο οποίος έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό και ο τραυματισμός που αποκόμμισε τον κράτησε και πάλι έξω.

Όπως έξω θα είναι και ο Αλέξανδρος Καραγιάννης, ο οποίος έκανε και εχθές ατομικό πρόγραμμα προπόνησης. Τέλος, θεραπεία έκανε για ακόμη μία ημέρα ο Δημήτρης Κουτρομάνος, με το πρόβλημα στον ώμο του να πηγαίνει καλύτερα.

Πιο αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία είναι η εξής:

Παπαδόπουλος, Μελίσσας, Κουκόλης, Πριντέτα, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Αντρονίκ, Μπουλούλης, Ακόστα, Πίτι, Τσούκαλος, Φράγκος, Βάντερσον και Μπούτνικ.

Από την άλλη τώρα, η ΑΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Νίκο Γκόλια (τιμωρημένος), Γουάλας, Χούμπτσεβ, Ρέντζας και Κριζμάν.

Πιο αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΛ είναι η εξής:

Θεοδωρόπουλος, Σουλούκος, Μόρας, Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Καρατάσιος, Γκόικοβιτς, Μασούρας, Μλαντένοβιτς, Μακρής, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Μπάλλας, Λεοζίνιο, Ναζλίδης, Περόνε.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button