Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άνετη νίκη και μπαράζ για την Εθνική!

Η Εθνική Ελλάδος κέρδισε εύκολα το αδύναμο Γιβραλτάρ και επισημοποίησε την συμμετοχή της στα μπαράζ του Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας.

Με σκορ 4-0 η Εθνική Ελλάδος κέρδισε το πολύ κακό Γιβραλτάρ, το οποίο δεν κατάφερε να απειλήσει ούτε μια φορά την εστία του Καρνέζη.

Το άγχος για την Εθνική έδιωξε ο Βασίλης Τοροσίδης ο οποίος στο 30΄μετά την σέντρα του Κάρλος Ζέκα από τα δεξιά με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά την συμπλήρωσε μίας ώρας παιχνιδιού δύο γκολ του Μήτρογλου έβαλαν την ελληνική ομάδα με 3-0 μπροστά και επί της ουσίας «έριξαν την ταφόπλακα» στο Γιβραλτάρ.

Το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Γιάννης Γιαννιώτας, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Λάζαρου και στο 78΄έκανε το 4-0 με ωραίο πλασέ.

Πλέον, η ομάδα του Μίκαελ Σκίμπε θα βρεθεί στην κλήρωση για τα μπαράζ του Μουντιάλ, στους αδύναμους και θα έχει απέναντί της έναν εκ των Ιταλία, Δανία, Κροατία και Ελβετία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σταφυλίδης, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζέκα, Ταχτσίδης, Μάνταλος, Χριστοδουλόπουλος, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Γιβραλτάρ: Ιμπραχίμ, Γκαρσία, Μπάρντον, Τσιπολίνα, Λόπεζ, Γουόκερ, Ολιβέρο, Μπαρνέτ, Πονς, Ερνάντεζ και Κούμπες

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button