ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Νίκη με ανατροπή για την Εθνική Νέων / Βασικός και σκόρερ ο Κοντονίκος

Τεράστια νίκη με ανατροπή και σκόρερ τον Κοντονίκο του ΠΑΣ Λαμία και φουλ για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τεράστια νίκη με ανατροπή και σκόρερ τον Κοντονίκο του ΠΑΣ Λαμία και φουλ για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Η Εθνική Νέων, άφησε πίσω την ήττα σοκ από την Λευκορωσία, επέστρεψε στις νίκες και μάλιστα με ανατροπή απέναντι στην Λιθουανία και πλέον έχει αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Οι γαλανόλευκοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 12′ με πέναλτι του Γιάνσονας ωστόσο βρήκαν αντίδραση στο δεύτερο 45λεπτο!

Στην επανάληψη ο Κοντονίκος σκόραρε για πρώτη φορά με την γαλανόλευκη στο 47′ με σουτ από τη μεγάλη περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοϊτονοβίτσιους

Στο 56ο λεπτό η Εθνική Νέων U19 πέτυχε την ολική ανατροπή, όταν μετά από σέντρα του Γκούμα, ο Τζίμας με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Επόμενο “ραντεβού” για την Εθνική Νέων, την Τρίτη 21/11 στις 12:00 με την οικοδέσποινα Τουρκία για την 3η και τελευταία αγωνιστική της 1ης προκριματικής φάσης του EURO U19

Σημειώνεται ότι στην Elite Round προκρίνονται οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου, καθώς και ο καλύτερος 3ος απ’ όλους τους ομίλους που είναι συνολικά 13.

Οι συνθέσεις των ομάδων
Ελλάδα: Αγγελίδης, Καστίδης, Μουζακίτης (82′ Κοσίδης), Φίλων, Γεωργιάδης, Κωττάς (62′ Κωστούλας), Μουζακίτης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Κοντονίκος (62′ Καλοσκάμης), Τζίμας (62′ Κοντούρης), Παπακανέλλος (76′ Κοντορουχάς).

Λιθουανία: Βοϊτινοβίτσιους, Γιάκας, Ρουτκόφσκις, Αουντίνις, Ταμασεβίτσιους (69′ Γιονάϊτις), Σιβίλκα, Μιχέλμπρινκ, Σέτκους (65′ Λιτσκούνας), Μονκέλις (65′ Λάτβις), Βοσίλιους (65′ Γκουντελεβίτσιους), Γιανσόνας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button