ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην transfer list της Λαμίας ο Αλμπάνης!

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. #slgr #lamiafc #Αλμπάνης #transfernews #season2022_2023 #aekfc

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα. #slgr #lamiafc #Αλμπάνης #transfernews #season2022_2023 #aekfc

Έναν ποδοσφαιριστή που θα ενισχύσει την μεσοεπιθετική γραμμή της ψάχνει η Λαμία και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, τον έχει βρει στο πρόσωπο του Χρήστου Αλμπάνη της ΑΕΚ.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός ο οποίος πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα και σύμφωνα με το Sportime.gr η Λαμία θέλει να τον ανεβάσει στη Φθιώτιδα.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Η Λαμία περιμένει τις εξελίξεις στην ΑΕΚ και προσπαθεί να επωφεληθεί από παίκτες που έχουν μπει στην transfer list.

Εξτρέμ θα είναι η επόμενη μεταγραφή στη Λαμία, αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη. Με έναν winger το ρόστερ έκλεισε εκτός και εάν προκύψει κάτι εντυπωσιακό όπως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για τον οποίο το παλεύει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Όπως είχαμε ενημερώσει, η διάθεση για να συνεχιστούν οι προσθήκες από ΑΕΚ ήταν εμφανής και αυτό δεν αφορά μόνο στον Ιρανό φορ. Υπάρχει και εξτρέμ που έχει λογαριστεί από την Ένωση. Έχει και η δική του περίπτωση αρκετές δυσκολίες. Κατά μία πηγή, όμως, είναι ο πρώτος στόχος των Φθιωτών για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά όχι φυσικά και ο μοναδικός.

Χρήστος Αλμπάνης, λοιπόν, ο εκλεκτός. Τον θέλουν πολύ στη Λαμία και αυτό δεν είναι το πρώτο καλοκαίρι που ψάχνονται για εκείνον. Το έπραξαν ανεπιτυχώς στο παρελθόν. Ούτε τώρα είναι τόσο εύκολο να πειστεί ο παίκτης. Τη σεζόν που μας πέρασε αναδείχτηκε πρωταθλητής Κύπρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού. Δεν είναι απλό το να δεχτεί ότι θα μετακομίσει σε μία ομάδα που θα μάχεται για την παραμονή της στη Super League 1.

Ωστόσο, η Λαμία ποντάρει στις καλές της σχέσεις με την ΑΕΚ και στο γεγονός πως έως τώρα λύση για το μέλλον του Αλμπάνη δεν έχει βρεθεί. Παρεμπιπτόντως, στο ματς των δύο ομάδων για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος έμεινε στον πάγκο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button