Νέα από ΕλλάδαΝέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Κουλούρης: Στο στόχαστρο Σαουδικής Αραβίας και ΗΑΕ – Προτάσεις «μαμούθ» για τον πρώτο σκόρερ της Πολωνίας

💣 Μεταγραφική «βόμβα» για Κουλούρη! Ο πρώτος σκόρερ της Πολωνίας στο στόχαστρο ομάδων από Σαουδική Αραβία και ΗΑΕ. Προτάσεις που φτάνουν τα 4 εκατ. ευρώ τον χρόνο! ⚽ Θα τον κρατήσει η Πογκόν; #Koulouris #TransferNews #SaudiProLeague #UAEFootball #Ekstraklasa

Ο Ευθύμης Κουλούρης συνεχίζει να συγκεντρώνει τα βλέμματα, όχι μόνο στην Πολωνία αλλά και από τα πιο πλούσια ποδοσφαιρικά κέντρα του κόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες του sportowy.net, ομάδες από τη Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις-μαμούθ για την απόκτησή του.

Ο 29χρονος διεθνής επιθετικός της Πογκόν Στσέτσιν, με 18 συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδας, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις την τελευταία διετία στην PKO BP Ekstraklasa. Την περσινή σεζόν κατέκτησε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, με 31 γκολ και 3 ασίστ σε 37 αγώνες, επίδοση που τον καθιέρωσε ως έναν από τους κορυφαίους φορ στην Πολωνία.

Η Πογκόν έχει ήδη απορρίψει αρκετές προτάσεις για τον Κουλούρη, θέτοντας ως τιμή παραχώρησης το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ. Από την πλευρά τους, οι Σαουδάραβες εμφανίζονται διατεθειμένοι να του προσφέρουν μισθό 4 εκατ. ευρώ ετησίως, σχεδόν οκταπλάσιο από τις περίπου 500.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα.

Η πολωνική ομάδα προσπαθεί να τον κρατήσει, καταθέτοντας πρόταση για νέο, βελτιωμένο συμβόλαιο, όμως η οικονομική δύναμη των ενδιαφερόμενων από τη Μέση Ανατολή κάνει την υπόθεση εξαιρετικά δύσκολη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button