Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η ξεχωριστή κίνηση της Super League ενόψει της 11ης αγωνιστικής

Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο Συνεταιρισμός την Παρασκευή, αυτή η αγωνιστική θα είναι αφιερωμένη στα άτομα με κινητικά προβλήματα

«Θέλω να αναφερθώ σε μια απόφαση και μόνο σε αυτή, γιατί το αξίζει και είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορέσαμε να την κάνουμε πράξη. Πρόσφατα, η πατρίδα μας ενσωμάτωσε στο Δίκαιό της την κάρτα για τα δικαιώματα των ανθρώπων με κινητικά προβλήματα. Αποφασίσαμε να είναι αφιερωμένη σε αυτούς η 11η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ. Θέλουμε να τους καλέσουμε στα γήπεδα, να επικοινωνήσουν με τις ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να αναζητήσουμε χορηγούς για να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο η κατάσταση των γηπέδων.

Δεν θέλουμε κανένα φίλαθλο να μένει στο σπίτι. Τους περιμένουμε όλους εκεί. Το ποδόσφαιρο παίζεται κυρίως με την ψυχή. Οι υφιστάμενες εγκαταστάσεις πρέπει να βελτιωθούν. Χαιρόμαστε που θα είμαστε από τους πρώτους φορείς στην πατρίδα μας, οι οποίοι μετά την θέσπιση των νέων διατάξεων, θέλουν να δείξουμε πως είμαστε όλοι μαζί», δήλωσε πάνω στο θέμα ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, Γιώργος Στράτος.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button