Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Σκίμπε: «Είμαστε ικανοποιημένοι, ανυπομονούμε για τα παιχνίδια με Κροατία»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής, Μίχαελ Σκίμπε, χαρακτήρισε πολύ δύσκολη ομάδα την Κροατία και ανέφερε πως η Ελλάδα έχει ένα μικρό αβαντάζ λόγω της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην έδρα της.

Μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης, ο Γερμανός τεχνικός της Εθνικής ομάδας έκανε δηλώσεις στους ανθρώπους της FIFA σχετικά με τα δύο επερχόμενα παιχνίδια κόντρα στην Κροατία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίχαελ Σκίμπε:

Αν είναι ευχαριστημένος με την κλήρωση: «Ναι φυσικά. Πρώτα απ’ όλα είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε φτάσει σε αυτά τα ματς, τώρα ανυπομονούμε να αντιμετωπίσουμε την Κροατία. Μία πολύ δύσκολη και καλή ομάδα, παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και το κάνουν πολύ καλά αλλά εμείς είμαστε καλοί στο να αμυνόμαστε οπότε θα δούμε τι θα γίνει στο χορτάρι».

Για το αν είναι θετικό που η Ελλάδα παίζει το δεύτερο παιχνίδι εντός έδρας: «Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο να παίζεις το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα σου. Στο πρώτο ματς παίζεις λίγο παραπάνω αμυντικά και με καλύτερη τακτική. Μετά κοιτάς τι θα κάνεις στην έδρα σου. Πιστεύω ότι αυτό είναι ένα μικρό αβαντάζ για εμάς».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button