ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Και τώρα Πανιώνιος!

Ο ΠΑΣ Λαμία επέστρεψε στις νίκες μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας, παίρνοντας 3 πολύτιμους βαθμούς αλλά τώρα το «μυαλό» είναι στον Πανιώνιο και στο Κύπελλο.

Ο ΠΑΣ Λαμία για την 18η αγωνιστική της SuperLeague Σουρωτή υποδέχθηκε τον Αστέρα Τρίπολης στο ΔΑΚ Λαμίας, τον οποίο και κέρδισε με σκορ 1-0 και γκολ του Αλέξανδρου Καραγιάννη.

Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του ΠΑΣ μέσα στο 2018, αλλά και πολύ σημαντική καθώς πήρε ένα τρίποντο ανάσα για την συνέχεια, φτάνοντας στους 19 βαθμούς.

Τώρα όμως, δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση μιας και την Τετάρτη 24/1 στις 17:15 θα παίξει εκτός έδρας με τον Πανιώνιο, για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Τεννές θα πρέπει να κάνει σωστή διαχείρηση έτσι ώστε να υπάρχουν ανάσες στους ποδοσφαιριστές της Λαμίας, οι οποίοι βρίσκονται στο μέσον ενός πολύ δύσκολου προγράμματος, για την SuperLeague αλλά και το Κύπελλο.

Από την άλλη ο Πανιώνιος έρχεται από ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό, χωρίς όμως να παίξει καλό ποδόσφαιρο σε έναν ακόμη αγώνα. Η ομάδα του Γρηγορίου συνεχίζει να μην αποδίδει στα παιχνίδια της τον τελευταίο καιρό, είτε εντός είτε εκτός έδρας αλλά σίγουρα παραμένει μια πολύ επικίνδυνη ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button