ΑφιερώματαΝέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι ευχάριστες και οι δυσάρεστες εκπλήξεις της Super League!

Ποιοι είναι αυτοί που μας έχουν εκπλήξει θετικά… αλλά και ποιοι μας απογοήτευσαν ολοκληρωτικά; Το LamiaSports σας παρουσιάζει τις μεγάλες εκπλήξεις του πρωταθλήματος.

Αν και είναι ακόμη αρχή του πρωταθλήματος, οι πρώτες εκπλήξεις ευχάριστες ή δυσάρεστες έχουν κάνει την εμφάνισή τους.

Μία από αυτές και ίσως η πρώτη ως προς την ευχάριστη έκπληξη είναι η πορεία του Λεβαδειακού, όπου πέρυσι ήταν έτοιμος για τη Football League και φέτος είναι 4ος στο πρωτάθλημα, έχει 13 βαθμούς και είναι 2 βαθμούς πάνω από τον Ολυμπιακό.

Μια παρόμοια έκπληξη είναι και ο Ατρόμητος, ο οποίος πέρυσι δεν κατάφερε να μπει ούτε καν στην εξάδα του πρωταθλήματος, αλλά φέτος φαίνεται να έχει «δέσει» για τα καλά και έχοντας μαζέψει σε 7 αγωνιστικές 13 βαθμούς, «βλέπει» με άλλα μάτια το πρωτάθλημα.

Στις δυσάρεστες εκπλήξεις δεν θα μπορούσε να λείπει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος στα τελευταία παιχνίδι άρχισε να παίρνει μπρος και να μαζεύει βαθμούς. Η ομάδα του Ουζουνίδης μετά από 7 αγωνιστικές είναι 8ος με 9 βαθμούς, ενώ στις 4 πρώτες αγωνιστικές βρισκόταν στις θέσεις του υποβιβασμού.

Τέλος, η χειρότερη εμφάνιση μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Super League, πάει στην ομάδα της ΑΕΛ. Έχει προλάβει να αλλάξει δύο προπονητές, έχει βγάλει 1000 ανακοινώσεις, αλλά βρίσκεται ουραγός της βαθμολογίας με μόλις 3 βαθμούς…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button