Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Λεμονής:«Με τον ΠΑΟΚ είναι ένα ντέρμπι, δεν είναι τελικός»

Αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο Τάκης Λεμονής σε δηλώσεις του στα συνδρομητικά κανάλια της Nova.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως οι Εμενίκε, Μπεν και Σεμπά είναι εκτός μάχης, ενώ εξέφρασε τη πίστη του πως η ομάδα θα κάνει χαρούμενους τους φιλάθλους της στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το απαιτητικό πρόγραμμα:”Είναι αρκετά δύσκολο το θέμα αυτό, αλλά για εμάς τους προπονητές δυσκολότερο. Ξέρουμε στον Ολυμπιακό, παίζοντας σε αυτές τις διοργανώσεις, θα έχουμε τέτοια προβλήματα. Θα δούμε σφαιρικά τις περιόδους που έρχονται για να κάνουμε το απαραίτητο ροτέισον. Τρία ματς σε έξι μέρες είναι δύσκολο”.

Για την εμπειρία του αγώνα με την Μπαρτσελόνα:”Ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο το προχθεσινό παιχνίδι, είναι η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια. Ηταν και παράξενο που δεν είχαμε κληρωθεί με την Μπαρτσελόνα. Ηταν καταπληκτική η εμπειρία σε όλα τα επίπεδα και στο αγωνιστικό και γενικά η όλη ατμόσφαιρα. Ηταν φανταστικό για όποιον συμμετείχε”.

Για το πως είναι οι αστέρες της Μπαρτσελόνα εκτός αγωνιστικού χώρου:”Μια χαρά άνθρωποι, γι αυτό είναι και μεγάλοι αθλητές”.

Για τη συνάντηση του με τον Βαλβέρδε:”Γνωριζόμαστε από παλιά, εκτιμώ τη δουλειά που έχει κάνει στον Ολυμπιακό και γενικά την πορεία του”.

Αν είναι επιτακτική η ανάγκη για νίκη με τον ΠΑΟΚ:”Στον Ολυμπιακό όλες οι νίκες είναι ανάγκη. Κάθε ματς είναι ένα τεστ για όλους. Είναι ένα ντέρμπι, αλλά δεν είναι τελικός. Θα είμαστε συγκεντρωμένοι, γνωρίζουμε την κρισιμότητα και θα είμαστε όπως πρέπει”.

Αν είναι κρίσιμος ο αγώνας λόγω της διαφοράς στη βαθμολογία ή λόγω του ΠΑΟΚ:”Είναι συνδυασμός, όπως είναι η βαθμολογία. Διαχρονικά ήταν από τα ωραία παιχνίδια του πρωταθλήματος. Επειδή έχουμε ζήσει παιχνίδια με φιλάθλους, δεν μου αρέσει να έρχεται ο ΠΑΟΚ εδώ χωρίς οπαδούς, και να πηγαίνουμε και εμείς στην Τούμπα χωρίς τον κόσμο μας. Δεν μου αρέσει αυτό, έτσι είναι τα ντέρμπι ωραία. Για εμάς είναι σπουδαίο παιχνίδι, αλλά δεν είναι τελικός”.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button