ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Οι πρώτοι στόχοι του ΠΑΣ Λαμία και οι προτάσεις του Πίτι!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΣ Λαμία ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, έχει ήδη προχωρήσει σε δύο ανανεώσεις συμβολαίων με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο και Αλεξέι Κοσέλεφ να παραμένουν και του χρόνου στον «κυανόλευκο» σύλλογο.

Στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να ανακοινωθεί και η ανανέωση του Λεωνίδα Βόκολου, ο οποίος μέσα από το μικρόφωνο του LamiaPolis 87,7 και την εκπομπή Διπλό Μαρκάρισμα είχε αποκαλύψει πως θα συνεχίσει στην ομάδα της Στερεάς Ελλάδας.

Τώρα, εκτός από τις ανανεώσεις η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία προχωρά και τις μεταγραφές που θα έχουν ως στόχο να ενισχύσουν σημαντικά τον σύλλογο ο οποίος θα συμμετέχει στη SuperLeague 1 για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ήδη ο Πίτι έχει μεταβιβάσει τις πρώτες προτάσεις του από την Ιβηρική στον Λεωνίδα Βόκολο και από κοινού αναμένεται να εξετάσεις ενδελεχώς τις προτάσεις αυτές, για να καταλήξουν ενδεχομένως στους ποδοσφαιριστές που τους ενδιαφέρουν.

Σε πρώτο πλάνο για τους ανθρώπους της Λαμίας βρίσκεται η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, όπου μετά την αποχώρηση του Θανάση Γκαραβέλη έχει απομείνει μόνο ο Κοσέλεφ και οι νεαροί Νικοπολίδης και Τρόπουλος. Επιπλέον, οι «κυανόλευκοι» θα βγουν στην αγορά για έναν ακραίο επιθετικό αλλά και για έναν σέντερ φορ.

Θυμίζουμε τέλος, πως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaPolis 87,7 και της εκπομπής Διπλό Μαρκάρισμα πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τη Λαμία βρίσκεται και ο Λευκορώσος κεντρικός αμυντικός Αλεξάντερ Πάβλοβετς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button