Άλλα αθλήματα

Χάμιλτον: «Θέλω να νικήσω στα ίσια τον Φέτελ»

Ο Λιούις Χάμιλτον βρίσκεται μία ανάσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Formula 1, ωστόσο θέλει να κερδίσει τον τίτλο με νίκες και όχι απλώς με καλά πλασαρίσματα.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν ο Βρετανός πιλότος έχει απόσταση 59 βαθμών από τον διώκτη του Σεμπάστιαν Φέτελ και του αρκούν σε ορισμένες περιπτώσεις πλασαρίσματα στις πρώτες θέσεις προκειμένου να εξασφαλίσει τον τέταρτο τίτλο της καριέρας του.

Ωστόσο, ο οδηγός της Mercedes θα προτιμούσε να διεκδικήσει κάθε νίκη μέχρι το φινάλε, σε ελεγχόμενο πάντοτε ρίσκο, ούτως ώστε να αναδειχθεί με αυτό τον τρόπο κορυφαίος πιλότος της Formula 1 την φετινή σεζόν.

«Οι σκληρές μονομαχίες χαρίζουν όλη τη γοητεία στο υπέροχο άθλημά μας. Θέλω να νικάω τους αντιπάλους μου με έντιμο τρόπο στην πίστα, συμπεριλαμβανομένου και του Φέτελ. Επιτέλους έχω πάλι έναν αντίπαλο, που δεν οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο. Αυτό κάνει την όλη υπόθεση πιο ενδιαφέρουσα. Ελπίζω, να αναμετρηθώ με τον Φέτελ μερικές φορές ακόμη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες μέχρι το φινάλε στο Αμπού Ντάμπι» τόνισε χαρακτηριστικά ο Χάμιλτον.

Βέβαια, η παράδοση στην πίστα του Όστιν του Καναδά είναι υπέρ του με τρεις νίκες τα πέντε τελευταία χρόνια, έναντι μόλις μίας του Φέτελ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button