Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα για Ντε Γιονγκ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Φράνκι Ντε Γιονγκ του Άγιαξ βρίσκεται η Μπαρτσελόνα, όπως υποστηρίζουν τα Ισπανικά ΜΜΕ.

Είναι γνωστό σε όλο το φίλαθλο κόσμο πως οι ομάδα του Άγιαξ έχει από τα καλύτερα “φυτώρια” ποδοσφαιριστών στον πλανήτη. Την τελευταία διετία τα πιτσιρίκια του “Αίαντα” ήρθαν ξανά στο προσκήνιο, καθώς απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο και έφτασαν μέχρι τον τελικό του Europa League του 2017.

Παίκτες όπως ο Τζάστιν Κλάιφερτ και ο Ματίας Ντε Λίχτ έχει τραβήξει τα βλέμματα αρκετών ομάδων της Ευρώπης και όχι άδικα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτοί. Άλλος ένας είναι ο Φράνκι Ντε Γιονγκ, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να έχει άλλη ποδοσφαιρική στέγη το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας “Diario AS“, ο 21χρονος αμυντικός που μπορεί να αγωνιστεί και στον χώρο του κέντρου είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα. Οι “Μπλαουγκράνα” κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα και κατάφεραν να συμφωνήσουν με την ολλανδική ομάδα σε ένα ποσό κοντά στα 35 εκατ. ευρώ, πάντα όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Τη φετινή σεζόν ο Ντε Γιονγκ αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα του Άγιαξ, πέτυχε 1 γκολ, ενώ μοίρασε και 9 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button