Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Η Χριστίνα Τσαντήλα… αποκαλύπτεται!

Διαβάστε την συνέντευξη της Λαμιώτισσας αθλήτριας του Brazilial Jiu Jitsu, Χριστίνας Τσαντήλα στο PrizeFighting.

Prizefighting: Χριστίνα, καταρχήν συγχαρητήρια γα την απόδοσή σου στο Submissionism. Τι ηλικία έχεις, σε ποια ζώνη έχεις φτάσει και πόσο καιρό ασχολείσαι με το bjj;

Χριστίνα Τσαντήλα: Ευχαριστώ πολύ, με τιμά ιδιαίτερα που η πρόσκληση στο Prizefighting. Έγινα 18 ετών στις 20/10/17 και ασχολούμαι με το bjj 2 χρόνια και 1 μήνα, ενώ κατέχω την μοβ ζώνη από το δάσκαλο Χρήστο Μαρκέζ.

Prizefighting: Πόσο καιρό έκανες προετοιμασία για την Μπαραντάρ και πόσες ώρες προπόνηση την ημέρα;

X.T.: Η περίοδος προετοιμασίας μου ήταν μόλις ένας μήνας από 1/9/17 ενώ γνώριζα για τον αγώνα από αρχές Αυγούστου. Αυτό διότι ο δάσκαλος μου Ευάγγελος Μουμτζής πιστεύει στην σωματική και ψυχολογική ξεκούραση των αθλητών στον Αύγουστο. Ωστόσο έκανα τρεις ώρες προπόνησης καθημερινά.

Prizefighting: Η Τίνα Mπαραντάρ είναι μια πολύ δυνατή αθλήτρια με αρκετή αγωνιστική εμπειρία. Ποιο ήταν το gameplan που είχατε σχεδιάσει με τον προπονητή σου πριν τον αγώνα; Υπήρξαν προσαρμογές που χρειάστηκε να κάνεις κατά την διάρκεια του match;

Χ.Τ.: Πραγματικά ήταν δυνατή. Όσον αφορά το gameplan, προσπαθήσαμε να έχουμε ένα rounded παιχνίδι γιατί θέλαμε να αντιδράσουμε όσο των δυνατόν καλύτερα στην περίπτωση που η αντίπαλος μου πήγαινε κόντρα στο βασικό μου παιχνίδι. Όχι γιατί κατέληξα  εκεί που ήθελα, στην πλάτη.

Prizefighting: Ποια είναι τα επόμενα σου αγωνιστικά σχέδια και ποιοι οι στόχοι που θες να πετύχεις στο bjj;

Χ.Τ.: Το national pro όπου δηλώθηκα δύο κατηγορίες πάνω γιατί δεν είχα αντίπαλο στην κατηγορία. Το πανελλήνιο και το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Prizefighting: Ποιες άλλες αθλήτριες ξεχωρίζεις από τον χώρο του bjj και ενάντια σε ποιες θα ήθελες να αγωνιστείς;

Χ.Τ.:  Ξεχωρίζω την Μπαραντάρ και την Ορμανοπούλου, ενώ θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ με την Παναγιωταράκου στο National Pro.

Prizefighting: Σκέφτεσαι καθόλου την μετάβαση στο ΜΜΑ;

Χ.Τ.: Προς το παρόν θέλω να εδραιωθώ στο χώρο του bjj σε διεθνές επίπεδο και έπειτα θα γίνουν περαιτέρω σκέψεις για το ΜΜΑ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button