FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Προηγήθηκε μεν… δεν τα κατάφερε δε!

Ισόπαλο ήταν το αποτέλεσμα του αγώνα ΠΑΣ Λαμία-Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Αν και προηγήθηκε στο σκορ με το γκολ του Βασιλαντωνόπουλου ο ΠΑΣ Λαμία ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο ΔΑΚ Λαμίας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Παναθηναϊκού ξεκίνησε από φάση στην οποία ο Βάντερσον ήταν πεσμενος στο έδαφος με τους παίκτες των πράσινων να μην βγάζουν την μπάλα εκτός…

Η ομάδα της Λαμίας αν και ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν κατάφερε να πάρει το κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Το μάτς:

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 7΄όταν ο Παντελιάδης από τα αριστερά έπιασε το σουτ, αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Η πρώτη καλή φάση για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 25΄όταν ο Κουρμπέλης έκανε το σουτ αλλά ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Οι αποφάσεις του διαιτητή Ζαχαριάδη εξαγρίωναν τον κόσμο της Λαμίας, καθώς αρκετές φορές ο Μακεδόνας διαιτητής έδινε φάουλ από εκεί που δεν υπήρχαν. Στο 28΄ο Χίλιεμαρκ έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά, έβγαλε την σέντρα αλλά η προβολή του Μολίνς πέρασε ευτυχώς άουτ.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ήρθε στο 37΄. Πίτι από αριστερά εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα αφού κόντραρε στα σώματα αρκετών αμυντικών από τις κεφαλιές έφτασε στα πόδια του Βασιλαντωνόπουλου, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

Στο 44΄ο Πίτι εκτέλεσε από τα δεξιά το φάουλ, ο Όμο έπιασε την κεφαλιά μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο Βλαχοδήμος έδιωξε με υπερένταση την μπάλα σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο.

Αυτή ήταν και η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον ΠΑΣ Λαμία να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μουνιέ που μπήκε ως αλλαγή να βγάζει από τα δεξιά την στρωτή πάσα, αλλά πριν προλάβει να μπει στην πορεία της ο Μολίνς, ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε εύκολα.

Στο 50΄ο Μπλάζιτς έβγαλε τη σέντρα, ο Βάντερσον έφυγε στην κόντρα ολομόναχος πίσω από τα μπακ του Παναθηναϊκού, αλλά ο βοηθός διαιτητής έδωσε λανθασμένα οφσάιντ. Από την αρχή του δευτέρου ημιχρόνου η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη άρχισε να πιέζει για κάποιο γκολ, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του ΠΑΣ, κρατούσε γερά.

Από κόρνερ απειλούσε ο Παναθηναϊκός, εκμεταλλευόμενος τα ψηλά κορμιά. Μετά από κάθε κόρνερ των πρασίνων ο Βάντερσον έφευγε στην κόντρα με τους παίκτες του ΠΑΟ να τον κλωτσάνε στην κυριολεξία για να τον ανακόψουν.

Στο 66΄μια φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, πέρασε καθώς το σουτ του Κουρμπέλη από πλεονεκτική θέση κόντραρε στον πολύ καλό Κουκόλη. Στη συνέχεια της φάσης έγινε επιθετικό φάουλ στον αμυντικό της Λαμίας.

Στο 73΄ο ΠΑΣ κέρδισε ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή του ΠΑΟ, την εκτέλεση ανέλαβε ο Βάντερσον ο οποίος έστειλε ελάχιστα άουτ την μπάλα. Λίγα λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός κέρδισε φάουλ στα δεξιά της περιοχής της Λαμίας, το εκτέλεσε ο Χίλιεμαρκ αλλά η κεφαλιά του Μολίνς πέρασε άουτ.

Στο 84΄ο Μολίνς έκανε το 1-1 όταν μετά την κάθετη πάσα του Βιγιαφάνιες μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Παπαδόπουλο, ενώ ο Βάντερσον βρισκόταν στο έδαφος… Δεν τήρησαν το fair play οι παίκτες του Παναθηναϊκού και συνέχισαν την φάση και πέτυχαν το γκολ…

Η τελευταία φάση του αγώνα ήταν το δοκάρι του Μολίνς στις καθυστερήσεις, χωρίς να υπάρχει άλλη φάση αξιόλογη.

Το 1-1 παρέμεινε με τον ΠΑΣ να παίρνει δυστυχώς μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας από ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να πάρει παραπάνω πράγματα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία: Παπαδόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Ακόστα, Βασιλαντωνόπουλος, Βάντερσον.

Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χούλτ, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Νούνο Ρέις, Χίλιεμαρκ, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Μολίνς

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button