FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Ρόμανιτς… με τον Μαστούρ εκτός!

«Ξεκάθαρο» το μήνυμα του Μάκη Χάβου όσο αφορά την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πριν από λίγες ώρες η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκτός αυτής, είναι ο τραυματίας Μάρκο Μπλάζιτς, για τον οποίο γνωρίζαμε πως θα είναι εκτος αλλά η έκπληξη ήρθε από την απουσία του Χακίμ Μαστούρ.

Ο Μαροκινός άσσος, από την στιγμή που τέθηκε στη διάθεση του Μάκη Χάβου, δεν έχει χάσει αποστολή ενώ όταν δεν ξεκινάει βασικός (κυρίως στα παιχνίδια του Κυπέλλου), τότε μπαίνει ως αλλαγή και μάλιστα πολλές φορές ως πρώτη.

Παρόλο αυτά, ο Χάβος μετά και το τελευταίο παιχνίδι με τον ΝΠΣ Βόλος για το Κύπελλο, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, με μοναδικό λόγο την παρουσία του 21χρονου ποδοσφαιριστή, η οποία δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.

Από την άλλη όμως, ψήφο εμπιστοσύνης φαίνεται πως έχει πάρει ο άλλος ταλαντούχος νεαρός της ομάδας, ο Λάζαρ Ρόμανιτς. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, έπαιξε βασικός στο παιχνίδι με τον Βόλο την περασμένη Τρίτη και έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αγωνιζόμενος ως αριστερός εξτρέμ.

Όπως φαίνεται, τη θέση του Μαστούρ πήρε ο Ρόμανιτς, απολύτως φυσιολογικά καθώς είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση και ίσως φανεί πιο χρήσιμος από τον συμπαίκτη του, ο οποίος είναι αναμφίβολα ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button