Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Τεσσάρα» για την Βιγιαρεάλ, «διπλό σωτηρίας» για Ατλέτικο!(vids)

Είχε Όμπλακ και Γκαμεϊρό η ομάδα της Ατλέτικο Μαδρίτης και πέρασε από την έδρα της Θέλτα.

ΘΕΛΤΑ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

Γήπεδο: Μπαλαΐδος

Σημαντικό διπλό με 1-0 πήρε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Θελτα.

To ματς είχε καλό ρυθμό από την αρχή, με τον Όμπλακ να λέει όχι σε σουτ του Σ΄4ρχι Γκόμες στο 17’ και δέκα λεπτά μετά ήταν η σειρά του Άλβαρες να πραγματοποιήσει μεγάλη επέμβαση σε σουτ του Γκριζμάν. Αλλά από το κόρνερ η άμυνα της Θέλτα δεν μπόρεσε να διώξει και ο Γκαμεϊρό με γύρισμα από κοντά έκανε το 0-1.

Στο 52’ ο Όμπλακ φώναξε ξανά παρών μετά από σουτ του Άσπας, ενώ στο 58’ ο φορ της Θέλτα είχε και δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 89ο λεπτό ο Όμπλακ σταμάτησε εντυπωσιακά το νέο σουτ του Ιάγο Άσπας κι έσωσε την Ατλέτικο.

ΘΕΛΤΑ: Σέρχιο Άλβαρες, Γκόμες, Μάγιο, Καμπράλ (71’ Γκουϊντετί), Γιόνι, Βας (71’ Μορ), Ερνάντες, Λομπότκα, Μάξι Γκόμες, Σίστο, Άσπας

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Λούκας Ερνάντες, Γοδίν, Σάβιτς, Χουανφράν, Κορέα (88’ Loy;is), Γκάμπι , Παρτέι, Σαούλ, Γκριζμάν, Γκαμεϊρό (59’ Γκαϊτάν).

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ-ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: 4-0

Γήπεδο: Μαδριγάλ

Τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις συνέχισε η Βιγιαρεάλ, που κέρδισε εύκολα τη Λας Πάλμας με 4-0 και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Πολύ μέτριο ματς στο πρώτο μέρος, με τη Λας Πάλμας να χάνει την πρώτη καλή ευκαιρία στο 39’ όταν ο Μπαρμπόσα είπε όχι σε σουτ του Βιέρα ενώ στο 42’ ο Μπακαμπού από πλάγια θέση δεν έκανε καλό πλασέ και στο 45+2’ ο Μπάκα αστόχησε σε μοναδικό τετ α τετ με τον Τσιτσιθόλα. Όμως στο 48’ ο Μπακαμπού μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με δυνατό σουτ στην κλειστή γωνία, έγραψε το 1-0.

Στο 64’ η Βιγιαρεάλ άγγιξε το δεύτερο γκολ καθώς είχε δοκάρι με τον Μπάκα και στο επόμενο λεπτό ο Γασπάρ έκανε όμορφη κίνηση από δεξιά και με αριστερό σουτ από την περιοχή έγραψε το 2-0. Μάλιστα στο 67’ oΚαστιγιέχο έκανε το γύρισμα από δεξιά και κατά λάθος ο Ναβάρο πέτυχε αυτογκόλ με προβολή για το 3-0. Στο 71’ ο Μπαρμπόσα είπε όχι σε κεφαλιά του Ρεμί, ενώ στο 90+3’ ο Φορναλς έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Σανσόνε σε κενό τέρμα κι εξ επαφής πλάσαρε για το 4-0.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Μπαρμπόσα, Χάουμε Κόστα, Μάριο Γασπάρ, Άλβαρο Γκονζάλες (56’ Μπονέρα), Βίκτορ Ρουίθ, Καστιγιέχο (81’ Τσερίσεβ), Ροδρί, Τριγκέρος, Φορνάλς, Μπάκα, Μπακαμπού (71’ Σανσόνε)

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Τσιτσιθόλα, Μπιγκάς (70’ Ακουϊλάνι), Καστεγιάνο, Τσίμο Ναβάρο, Μίτσελ, Λέμος (87’ Αϊτάμι), Βιέρα, Γκόμεζ, Τανάνε (4′ Ρεμί), Καγιέρι, Βιτόλο

https://youtu.be/XhWPjSEKlbw

https://youtu.be/LqWWgpUbkt8

https://youtu.be/H5N4ALrSK5k

https://youtu.be/6n2_2xQQgTQ

https://youtu.be/cK6NG4bvexk

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button