Άλλα αθλήματα

Ευθεία επίθεση στην FIA από τον πατέρα του Φερστάπεν (pics)

H εξαιρετική στρατηγική του Μαξ Φερστάπεν τον κατέταξε τρίτο στο Grand Prix του Τέξας, ωστόσο μία τιμωρία της FIA έστειλε τελικά τον πιλότο της Red Bull στην τέταρτη θέση, γεγονός που προκάλεσε την έκρηξη του πατέρα του, Γιος.

Ο βετεράνος οδηγός της Formula 1 ευτύχησε να δει τον γιο του να πραγματοποιεί φοβερό προσπέρασμα εις βάρος του Κίμι Ραϊκόνεν στον τελευταίο γύρο, ωστόσο οι αγωνοδίκες εξέτασαν βίντεο και έκριναν πως οι τροχοί του πέρασαν εκτός πίστας αποκομίζοντάς του πρακτικό πλεονέκτημα με αποτέλεσμα να του επιβάλλουν ποινή πέντε δευτερολέπτων.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης να βρεθεί εκτός πόντιουμ ο 20χρονος Ολλανδός οδηγός γεγονός που εξόργισε τον πατέρα του, Γιος Φερστάπεν που ξεσπάθωσε μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter.

«Αυτό είναι αδιανόητο. Ντροπή σου FIA. Προφανώς εκεί δεν ξέρουν από αγώνες. Μόνο ο Μαξ τιμωρήθηκε. Κανένας άλλος δεν βγήκε εκτός πίστας όλο το weekend» σχολίασε με δηκτικό τρόπο, ενώ ανήρτησε φωτογραφία όπου παραλλάσει τα αρχικά της FIA σε Ferrari International Assistance (Διεθνής Βοήθεια για τη Ferrari).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button