«Ήθελε Μπαρτσελόνα ο Μπαπέ»

Εξαιρετικά αποκαλυπτικός εμφανίστηκε ο μάνατζερ του Κιλιάν Μπαπέ, Ζοσέ Μαρία Μινγκέλα, μιλώντας στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Copa».
Την επιθυμία του Κιλιάν Μπαπέ να μετακινηθεί το προηγούμενο καλοκαίρι στην Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο μάνατζερ του διεθνούς άσου, Ζοσέ Μαρία Μινγκέλα, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας.
Όπως τόνισε, ισχυρό δέλεαρ αποτέλεσε η παρουσία του Λεονέλ Μέσι στους «μπλαουγκράνα». Εν τέλει, ο 19χρονος επιθετικός κατέληξε στην Παρί Σεν Ζερμέν με το αστρονομικό πόσο των 180 εκατομμυρίων ευρώ.
«Ο Κιλιάν μου είπε πως το μόνο που ήθελε ήταν να υπογράψει στη Μπαρτσελόνα. Ο πατέρας του μου τόνισε πως το μόνο που επιθυμούσε ο Μπαπέ ήταν να μετακινηθεί στη Βαρκελώνη και να υπάρξει συμπαίκτης του Μέσι.
Με 150 εκατομμύρια ευρώ η «Μπάρτσα» θα μπορούσε να τον αποκτήσει από τη Μονακό, κάτι το οποίο όμως δεν συνέβη» υπογράμμισε ο Μινγκέλα.











