Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ήττα για τον Πλατανιά

Την ήττα γνώρισε ο Πλατανιάς στη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ καθώς το μυαλό όλων ήταν στον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Λαμία.

Ο Πλατανιάς αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι Χανιώτες ξεκίνησα με πολλές αλλαγές στο αρχικό τους σχήμα και βρέθηκε από το 9ο κιόλας λεπτό να «μένει πίσω» στο σκορ με το γκολ του Χαντί.

Δεύτερη καλή ευκαιρία είχε ο ΟΦΗ στο 24 ενώ ο Πλατανιάς έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία για να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι Χανιώτες έφεραν σε μια ισορροπία τον αγώνα όμως και πάλι δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι αλλαγές αυτές στο αρχικό σχήμα και η έλλειψη συγκέντρωσης έγιναν λόγω του ερχόμενου κρίσιμου και καθοριστικού Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, που όμως έφεραν προβλήματα στην ομάδα καθώς έχασε το ματς από τον ΟΦΗ.

 

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Νάστος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (87′ Λεάλ), Μάρτος (72′ Ογκμποε), Παπαστεριανός (79′ Ρούσσος), Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Πλιάτσικας, Καρυπίδης (46′ Κρος), Πριντέτα, Ουές (78′ Γκρζέλτσακ), Δημούτσος, Στανισάβλιεβιτς, Αγγελόπουλος, Παπανικολάου, Ζίκο (46′ Κοροβέσης), Μπούντνικ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button