Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Σαντιάγκο Κάσερες!

Στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Σαντιάγκο Κάσερες ο οποίος αγωνίζεται με τη φανέλα της Βιγιαρεάλ, όπως σημειώνουν σήμερα τα ΜΜΕ της Ισπανίας.

Μια από τις πολλές επιλογές που εξετάζει ο Δικέφαλος για τον χώρο του κέντρου, είναι ο Σαντιάγκο Κάσερες ο οποίος ανήκει στην ομάδα της Βιγιαρεάλ, κάτι που σημειώνουν σήμερα τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο 22χρονος αγωνίζεται ως χαφ, ανήκει στην ισπανική ομάδα από το 2018, η οποία τον είχε αγοράσει με ένα ποσό περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ από την Βελέζ Σάρσφιλντ.

Το συμβόλαιο του έχει ισχύ με την Βιγαριεάλ έως το 2023, ενώ στη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (σ.σ. 23 πρωτάθλημα, 9 Europa League, 2 Copa del Rey).

Στο πλαίσιο αυτό, η ισπανική ιστοσελίδα ondacero.es καταγράφει τις κινήσεις των Ελληνικών ομάδων για τους παίκτες που εξετάζουν από την Βιγιαρεάλ.

Συγκεκριμένα σημειώνουν πως πέρα από τον Ολυμπιακό που βρίσκεται σε επαφές με την ισπανική ομάδα για τον Σεμέδο, πως και ο ΠΑΟΚ ήρθε σε επικοινωνία με την ισπανική ομάδα καθώς ενδιαφέρεται για συγκεκριμένο παίκτη, φωτογραφίζοντας την περίπτωση του Σαντίαγκο Κάσερες.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button