Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χουλτ: «Στα ντέρμπι δεν χρειάζονται πολλά λόγια, θα δώσουμε το 110%»

Ο Νίκλας Χουλτ και ο Δημήτρης Κουρμπέλης μίλησαν στην κάμερα του ΟΠΑΠ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα ο Σουηδός αμυντικός υποστήριξε πως«Είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο, ειδικά τώρα με τα όσα συμβαίνουν. Είναι σημαντικό να δείξουμε ότι πιστεύουμε στον Παναθηναϊκό. Αυτή είναι η ομορφιά στα ντέρμπι. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια και τακτικές γιατί όταν βγούμε έξω, θα δώσουμε όλοι το 110%.

Στα 2-3 τελευταία παιχνίδια είχαμε σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Αυτό έδειξε πως κανείς δεν έχει σταματήσει να πιστεύει ότι ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να υπάρχει και να μεγαλώνει. Είναι δύσκολο να έχουμε έναν συγκεκριμένο στόχο αυτή την στιγμή, αλλά κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι και θέλουμε να κερδίσουμε όσο περισσότερα μπορούμε».

Κουρμπέλης: «Με την δύναμη του κόσμου μας δεν φοβόμαστε τίποτα»

Από την άλλη ο Έλληνας χαφ δήλωσε ότι «Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι και για εμάς και για τους φιλάθλους μας. Έχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Όπως κάθε ντέρμπι πιστεύω θα κριθεί στην δύναμη στο πάθος, ποιος το θέλει περισσότερο.

Αν είμαστε αυτοί που πρέπει με την δύναμη του κόσμου μας δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Η στήριξή τους είναι μεγάλη και τους ευχαριστούμε πολύ και εντός και εκτός. Εμείς με τη σειρά μας θα κάνουμε το καλύτερο που περνά από τα πόδια μας για να τους ευχαριστήσουμε. Αλλιώς ξεκινήσαμε, στη συνέχεια είχαμε κάποιες απώλειες βαθμών. Δεν το βάζουμε κάτω και στο τέλος θα βγούμε ωφελημένοι από όλο αυτό».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button