Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΕΠΟ και F.L. συμφωνούν για τις αποζημιώσεις των διαιτητών

Την συμφωνία της με την Football League για τις αποζημιώσεις των διαιτητών ανακοίνωσε η ΕΠΟ. Η απόφαση αυτή θα υπογραφεί και με αυτόν τον τρόπο θα επισημοποιηθεί μέσα στις επόμενες μέρες.

«Μετά από αίτημα της Football League η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διά του προέδρου της Ευάγγελου Γραμμένου ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο της F.L. Λεωνίδα Λεουτσάκο διευθετώντας το χρόνιο αίτημα της ένωσης αναφορικά με τις αποζημιώσεις που θα λαμβάνουν οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές για τους αγώνες του πρωταθλήματος της Football League 2017-2018.

Όπως συμφωνήθηκε μεταξύ των κυρίων Γραμμένου και Λεουτσάκου, εντός των προσεχών ημερών θα υπογραφεί και το σχετικό συμφωνητικό: Η Football League θα αποδίδει ανά δίμηνο τις αποζημιώσεις στους διαιτητές και βοηθούς διαιτητές. Ήδη για τη συμφωνία αυτή έχει ενημερωθεί και είναι σύμφωνη και η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Η απόφαση αυτή εκ μέρους της Ομοσπονδίας ελήφθη με γνώμονα τη διευκόλυνση της Football League, ώστε να διεξαγάγει τους αγώνες του πρωταθλήματός της, δεδομένων και των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν.»

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button