Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Αποθέωσε Σάντσες και Πορτογάλους ο Κίμιχ!

Ο Ρενάτο Σάντσες ήταν το πρόσωπο της βραδυάςστην αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Μπάγερν Μονάχου, που διεξήχθη στην Λισαβόνα για την πρεμιέρα του 5ου ομίλου στο Champions League, όπου συμμετέχουν η ΑΕΚ και ο Αγιαξ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που είναι το νέο μεγάλο αστέρι του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του ακόμη και όταν σημείωσε το δεύτερο γκολ των Βαυαρών, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (2-0). Ο Σάντσες ανταπέδωσε το χειροκρότημα, αναγνωρίζοντας την αγάπη του κόσμου, δεδομένου πως στην Μπάγερν πήγε από την Μπενφίκα.

Αναφερόμενος στον αγώνα, στον συμπαίκη του, αλλά και στην αποθέωση που γνώρισε από τους Πορτογάλους, ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπάγερν, Τζόσουα Κίμιχ, δήλωσε: «Μπήκαμε δυνατά στον αγώνα και επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Ομως στην συνέχεια, κάναμε λάθη, αν και δεν δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Δυσοκολέψαμε μόνοι μας την ζωή μας, όμως το αποτέλεσμα είναι θετικό. Οι φίλαθλοι της Μπενφίκα χειροκρότησαν τον Σάντσες ακόμη και όταν σκόραρε. Προσωπικά δεν έχω ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Αυτό δεν ήταν εύκολο για τον Ρενάτο, αλλά σήμερα έκανε ένα εκπληκτικό ματς. Του βγάζω το καπέλο».

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button