Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Δευτεραθλητής Ευρώπης μέσα στην Τουρκία ο Νανιτζανιάν

Μπορεί να γνώρισε την ήττα στον τελικό της κατηγορίας του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, ωστόσο, ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν έγραψε το όνομά του με… χρυσά γράμματα.

Πάλεψε μέχρι τέλους αλλά η “ξέφρενη” πορεία του Βαγγέλη Νανιτζανιάν “κόπηκε” στο μεγάλο τελικό, αφού γνώρισε την ήττα με 4-1 από τον έμπειρο αντίπαλο του, Mahammed Abdullayev.

Ο νεαρός αθλητής τίμησε τα χρώματα της Ελλάδας, “σκαρφάλωσε” στην δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος, κερδίζοντας το αργυρό μετάλλιο σε μια διοργάνωση στην οποία άφησε έξω στους προηγούμενους γύρους δυνατούς αντιπάλους. Πάντα στο πλευρό του βρίσκεται ο Γιώργος Ελευθεριάδης που το καθοδηγεί με απόλυτη επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο αθλητής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδας θα επιστρέψει το πρωί της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη από την Κωνσταντινούπολη.

Ο ΑΣ ΠΑΟΚ συνεχάρη τον Νανιτζανιάν, σημειώνοντας στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε:

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Νανιτζανιάν για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του αργυρού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Νέων, που πραγματοποιείται στην Αττάλεια της Τουρκίας.
Θερμά συγχαρητήρια επίσης στον προπονητή του αθλητή μας και προπονητή του Συλλόγου, Γιώργο Ελευθεριάδη, για τη συμβολή του στη μεγάλη αυτή επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button