Β΄ ΦθιώτιδαςΤοπικό Ποδόσφαιρο

Φιλική νίκη του Πελασγιακού με αντίπαλο τον Γ.Σ Αχιλλέας!

Η ομάδα της Πελασγίας αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα τον Γ.Σ Αχιλλέας από τη Μαγνησία σε φιλική αναμέτρηση.

Η ομάδα της Πελασγίας αντιμετώπισε σήμερα το απόγευμα τον Γ.Σ Αχιλλέας από τη Μαγνησία σε φιλική αναμέτρηση.

Με τον Φάμπιο Καράι να είναι πρωταγωνιστής του Πελασγιακού, η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε με 3-2 σκορ και μάλιστα με ανατροπή, στο φιλικό παιχνίδι με τον Γ.Σ Αχιλλέα.

Ο σύλλογος από τη Μαγνησία προηγήθηκαν στο σκορ με τον Αλκάι και με αυτογκόλ του Πελασγιακού, για να έρθει αργότερα η ανατροπή για τους γηπεδούχους.

Το 1-2 έκανε ο Φάμπιο Καράι, το 2-2 ο Στάθης Κατσαμπέκης για να έρθει ξανά ο πρώτος να ολοκληρώσει την ανατροπή και να δώσει τη φιλική νίκη στην ομάδα του.

Η ανακοίνωση του Πελασγιακού:

Α.Ο. ΠΕΛΑΣΓΙΑΚΌΣ – Γ.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ: 3-2 (ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ⚽️ )

Στα πλαίσια της προετοιμασίας των ομάδων, ενόψει των Πρωταθλημάτων σε Φθιώτιδα και Μαγνησία για την περίοδο 2024-25, διεξήχθη σήμερα το απόγευμα ο πρώτος φιλικός αγώνας στο γήπεδο Πελασγίας, όπου η ομάδα μας υποδέχθηκε την ομάδα του Γ.Σ. Αχιλλέα από το γειτονικό Αχίλλειο Μαγνησίας.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ (0-2, Αλκάι, ‘αυτογκόλ’). Στη συνέχεια ο Καράι Φάμπιο μείωσε για την ομάδα μας σε 1-2, ο Κατσαμπέκης Στάθης ισοφάρισε σε 2-2 και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 3-2, με γκολ επίσης από τον Καράι Φάμπιο.

Διαβάστε επίσης

Back to top button