Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Η “Oaktree” αγοράζει το 31,5% της Ίντερ

H νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση 275 εκατομμυρίων ευρώ μέσω χρηματοδότησης, βάσει συμφωνίας για πώληση ενός μειοψηφικού μεριδίου στην αμερικανική εταιρεία επενδύσεων "Oaktree Capital Group".

H νέα πρωταθλήτρια Ιταλίας, Ίντερ, βρίσκεται κοντά στην εξασφάλιση 275 εκατομμυρίων ευρώ μέσω χρηματοδότησης, βάσει συμφωνίας για πώληση ενός μειοψηφικού μεριδίου στην αμερικανική εταιρεία επενδύσεων “Oaktree Capital Group”.

Η Ίντερ, η οποία στις αρχές Μαΐου στέφθηκε πρωταθλήτρια στη Serie A για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, αναζητούσε μια συμφωνία για την ενίσχυση των οικονομικών του συλλόγου, τα οποία έχουν πληγεί ιδιαίτερα και λόγω της πανδημίας Covid-19.

Η “Oaktree”, σύμφωνα με πηγές, πρόκειται να αγοράσει μερίδιο 31,5%, το οποίο κατέχει σήμερα η “LionRock Capital”, μια εταιρεία επενδύσεων με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η Suning θα διατηρήσει τον έλεγχο των «νερατζούρι», καθώς κατέχει το 68,5% του συλλόγου.

Επίσης, μία άλλα πηγή ανέφερε ότι ο Τομ Πιτς, επικεφαλής της “LionRock” της Ευρώπης, θα παραιτηθεί από το διοικητικό συμβούλιο της Ίντερ.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button