Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Στο νοσοκομείο ο Ουζουνίδης!

Δείτε τι συνέβει με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Μαρίνου Ουζουνίδη.

Λίγες μόλις ώρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετέβη εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» για εξετάσεις μετά από πρόβλημα στο στομάχι εξαιτίας του υπερβολικού του άγχους.

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Υγεία» μετέβη ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης, λίγες μόλις ώρες μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό εξαιτίας του υπερβολικού του άγχους που του προκάλεσε έντονες στομαχικές διαταραχές!

Ο Ελληνας προπονητής είναι φυσιολογικό να βιώνει τους τελευταίους μήνες παρατεταμένες στιγμές έντασης και πίεσης εξαιτίας του κυκεώνα των προβλημάτων και των δυσλειτουργιών που προκύπτουν καθημερινά στο σύλλογο, γεγονός που σε συνδυασμό με το ότι δεν εξωτερικεύει και κρατάει «μέσα» του τα προβλήματα, του δημιούργησε τη συγκεκριμένη κρίση στο στομάχι.

Την Κυριακή ο Ουζουνίδης έμεινε για αρκετές ώρες στο «Υγεία» όπου και έκανε όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις που ευτυχώς ήταν καθαρές με συνέπεια να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει στο σπίτι του αλλά και στη δουλειά του.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button