Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

To match report… του Αστέρα Ιτέας!(pics)

Διαβάστε το match report της διοίκησης του Αστέρα Ιτέας για τον αγώνα με το Βελούχι.

Για την 6η αγωνιστική της Football League 2, ο Αστέρας Ιτέας κέρδισε εκτός έδρας το Βελούχι με σκορ 1-3.

Διαβάστε το match report, της διοίκησης του Αστέρα:

ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ!!!

6η Αγωνιστική 4ου Ομιλου Γ Εθνικής
ΑΠΟΚ ΒΕΛΟΥΧΙ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ : 1-3

Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στις αποσκευές του επέστρεψε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ απο το Καρπενήσι αφού στην χθεσινή αναμέτρηση για την 6η αγωνιστική επιβλήθηκε με τελικό σκορ 3-1 του ΑΠΟΚ Βελουχίου.

Ο Αστέρας πραγματοποιόντας σπουδαία εμφάνιση, πήρε απο την αρχή τα ηνία του αγώνα επιβάλοντας τον ρυθμό του και στο 12′ έφθασε κοντα στο γκολ, όμως ο Αντωνίου αστόχησε απο την άσπρη βούλα.

Οι γηπεδούχοι σε εκεινο το σημείο και με την ψυχολογία με το μέρος τους (από το χαμένο πέναλτυ του Αστέρα)προσπάθησαν να πιέσουν και λιγα λεπτά αργοτερα είδαν τον τερματοφυλακα του Αστέρα, Πάππο ο οποιος έκανε το ντεμπούτο του, να πραγματοποιεί εξαιρετική απόκρουση και να κρατάει το μηδεν για την ομαδα μας.

Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 28′ όταν μετα απο όμορφο συνδιασμό ο Αλεξίου απο κοντά σημαδεψε το καθετο δοκάρι και στην επαναφορά της μπαλας ο Σεΐτι την εστειλε γλυκά στα δίχτυα των γηπεδούχων για το 0-1.Ότι δεν καταφερε ο Αλεξίου τότε, το κατάφερε σε ένα σημαντικό σημείο του αγώνα και συγκεκριμενα στο 45′ όπου ξεμαρκαρίστηκε όμορφα μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων και πλάσαρε ιδανικά γράφοντας το 0-2.

Το β’ ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τον Αστέρα, κερδίζοντας δεύτερο πεναλτυ, με τον Αντωνίου να αναλαμβάνει παλι την εκτέλεση του αλλα ξανά να μην μπορει να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.Στο 55′ ήρθε το τρίτο γκολ για τον Αστέρα όταν ο Σεΐτι με υπέροχη ατομική προσπαθεια “άδειασε” την αμυνα των γηπεδούχων στέλνοντας την μπάλα να αναπαυθεί στα δίχτυα για το 0-3.

Οι γηπεδούχοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν το σκορ στο 65′ οταν ο Bogdani ανέτρεψε τον Κακάβα εντος περιοχης με τον τελευταιο να ευστοχεί απο το σημείο του πέναλτυ για το τελικό 1-3.

Δεύτερη συνεχομενη νικη για τον Αστέρα Ιτέας πολυ σημαντική για την προσπαθεια που κάνει στο να πετύχει τον φετινό στόχο του.

Η συνθεση του Αστέρας Ιτέας (Κώστας Λίβας): Πάππος, Αρκουμάνης(81΄ Βάσος), Αντωνόπουλος, Ζαννιάς, Πανάκης, Μπογκντάνι, Γεωργουσόπουλος(71΄ Δαμιανός), Χαραλαμπίδης(86΄ Γκούρας), Αλεξίου, Αντωνίου, Σεϊτι(76΄ Χαλαστάνης)

Το Δ.Σ. του Αστέρα Ιτέας θέλει να συγχαρεί τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας για την νίκη-εμφάνιση και να ευχαριστήσει θερμά τους φιλάθλους της ομαδας μας που βρέθηκαν στο Καρπενήσι για να στηρίξουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν.

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΙΤΕΑΣ – ΜΙΑ ΠΟΛΗ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button