ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γλίτωσε τον διασυρμό…

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ.

Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ. 

Μία από τις χειρότερες εμφανίσεις του στη SuperLeague πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου ηττήθηκε με 3-0 σκορ από το πρώτο ημίχρονο, μην έχοντας ούτε μία τελική ευκαιρία, ενώ από την άλλη είχε πολλά λάθη, κακές μεταβιβάσεις και καθόλου δημιουργία!

Με γκολ στο 2΄, στο 6΄και στο 11΄η ομάδα της Λαμίας απλά σήμερα κατάφερε να γλιτώσει τον διασυρμό από τον ΠΑΟΚ!

Το ματς:

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για την ομάδα της Λαμίας. Στα 80΄΄ ο Μίσιτς δοκίμασε το πόδι του από μακρινή απόσταση, ο Βελλίδης σε μία φαινομενικά εύκολη φάση, είδε την μπάλα να φεύγει μέσα από τα χέρια του και το 1-0 ήταν γεγονός.

Δύο στα δύο ο ΠΑΟΚ!

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΠΑΟΚ στην δεύτερη τελική του προσπάθεια, πέτυχε και δεύτερο γκολ! Κακή αμυντική λειτουργία της Λαμίας, ο Γιαννούλης ολομόναχος από αριστερά σέντραρε και ο Λημνιός, πηδώντας, πιο ψηλά απ΄όλους έκανε το 2-0.

Είχε και τρίτο γκολ το δεκαπεντάλεπτο…

Τραγική εικόνα για την ομάδα του ΠΑΣ Λαμία στα δέκα πρώτα λεπτά με τον Σφιντέρσκι στο 13΄να γράφει με πλασέ μέσα από την περιοχή του 3-0…

Πρώτη φορά η Λαμία για φέτος δείχνει τέτοια εικόνα. Αργά μαρκαρίσματα, λάθος μεταβιβάσεις και ανύπαρκτο κέντρο.

Η ομάδα του Αντωνίου, όταν είχε την μπάλα στα πόδια της, προσπαθούσε κυρίως με τον Δημούτσο και τον Ταϊρόν να κάνει παιχνίδι, όμως κάθε φορά που έφτανε έξω από την περιοχή του Ζίβκοβιτς… απλά έχανε τη μπάλα.

Όλο το παιχνίδι του ΠΑΟΚ γινόταν από την πλευρά του Σκόνδρα, με τους Στοχ και Γιαννούλη να είναι συνεχώς ψηλά, πιέζουν και να βγάζουν σέντρες και το αποτέλεσμα ήταν τα δύο από τρία γκολ των γηπεδούχων να προέρχονται από εκείνη την πλευρά.

Μετά από τα πρώτα 35λεπτά του αγώνα, η ομάδα της Λαμίας προσπάθησε και ισορρόπισε το παιχνίδι, έριξε τον ρυθμό και κράτησε λίγο τη μπάλα στα πόδια της. Παρόλο αυτά, τα λάθη συνεχίστηκαν, τελική προσπάθεια δεν έγινε ούτε μία και δυστυχώς ούτε το ένα και μοναδικό κόρνερ που κέρδισε η ομάδα δεν κατάφερε ο Βασιλόγιαννης να το εκτελέσει σωστά.

Το 3-0 παρέμεινε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Στοχ λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου να απειλεί με απευθείας εκτέλεση φάου ύστερ από χέρι του Ταϊρόν, αλλά ο Βελλίδης έδιωξε σωστά τη μπάλα.

Σχολιασμός πρώτου ημιχρόνου:

Δυστυχώς δεν χωράει σχολιασμός για τον ΠΑΣ Λαμία όσο αφορά το πρώτο ημίχρονο. Άφαντη η ομάδα τα πρώτα 20 λεπτά και μόνο όταν το σύστημα άλλαξε σε τετράδα στην άμυνα και επί της ουσίας έπαιξε 4-3-3 κράτησε λίγο τη μπάλα οι κυανόλευκοι, αλλά χωρίς να απειλήσει ούτε μία στιγμή.

Το δεύτερο 45λεπτο…

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τη Λαμία να κάνει κάτι σαν σουτ με τον Ταϊρόν αλλά ο Ζίβκοβιτς, μπλόκαρε εύκολα. Να σημειώσουμε, πως ο Αντωνίου έκανε δύο αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, με τον Μπουλούλη να περνάει εντός και ο Μπεχαράνο περνάει εντός ενώ και ο Βελλίδης έδωσε τη θέση του στον Κατσίκα.

Μάλιστα, ο νεαρός τερματοφύλακας χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια στο 52΄ όταν ο Μίσιτς έκανε τη σέντρα σουτ, με τον τερματοφύλακα της Λαμίας να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 61΄σέντρα του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά, ο Σφιντέρσκι πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε αόυτ. Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ίνγκασον προσπάθησε πεσμένος στο χορτάρι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας, αλλά ο Κατσίκας μπλόκαρε.

Η ομάδα της Φθιώτιδας, προσπαθούσε να κρατήσει τη μπάλα, να κάνει επιθέσεις αλλά έχοντας συμπληρώσει 70 λεπτά παιχνιδιού, ο ΠΑΟΚ είχε διαβάσει το παιχνίδι της με τους παίκτες του «Δικεφάλου» να κλέβουν τη μπάλα εύκολα και να φεύγουν στην επίθεση, δημιουργώντας αρκετούς κινδύνους.

Στο 77΄σουτ του Σφιντέρσκι, η μπάλα χτυπά στο δοκάρι του ΠΑΣ Λαμία, στη συνέχεια στην πλάτη του Κατσίκα και ευτυχώς ο νεαρός τερματοφύλακας μπλόκαρε τη μπάλα. Πολύ καλή η παρουσία του νεαρού γκολκίπερ κάτω από τα δοκάρια της Λαμίας!

Στο 89΄ο Μπίσεσβαρ έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κρέσπο έκανε τη δυνατή κεφαλιά η μπάλα έσκασε στο χορτάρι, χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ίνγκασον δεν μπόρεσε να πετύχει το 4ο γκολ του ΠΑΟΚ.

Το 3-0 έμεινε έως το τέλος του αγώνα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Κρέσπο, Γιαννούλης, Μίσιτς, Αουγκούστο, Λημνιό, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Αναπληρωματικοί: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Ακπόμ

ΠΑΣ Λαμία (Σωτήρης Αντωνίου): Βελλίδης, Αντέτζο, Βύντρα, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Βασιλόγιαννης, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Ταϊρόν, Ρόμανιτς

Αναπληρωματικοί: Κατσίκας, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Ανάκογλου, Καραγιάννης, Τουράμ, Μπουλούλης

Διαβάστε επίσης

Back to top button