Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

 Μπακασέτας: «Κομβικό το παιχνίδι με τη Μίλαν, μπορούμε να κερδίσουμε»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την σημερινή μεγάλη αναμέτρηση της ΑΕΚ κόντρα στη Μίλαν, για τον ρόλο του στην προσπάθεια που γίνεται για πρόκριση και για τον τραυματισμό του Πέτρου Μάνταλου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην τηλεόραση του OPAP:

Για το αν μπορεί η ΑΕΚ να νικήσει τη Μίλαν: «Φυσικά και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Το δείξαμε και στο πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς».

Για το πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι για την πρόκριση στην επόμενη φάση: «Είναι πολύ σημαντικό. Το καλό είναι ότι έχουμε θέσει τις βάσεις στα προηγούμενα ματς ώστε να προκριθούμε. Θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω κομβικό παιχνίδι, για τη συνέχεια του ομίλου».

Για την απουσία του Μάνταλου: «Είναι βαρόμετρο η παρουσία του για την ομάδα, όλα αυτά τα χρόνια. Για αυτό λεγόμαστε ΑΕΚ και είμαστε μεγάλη ομάδα. Πρέπει να αναπληρωθεί το κενό για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε».

Για τους στόχους της ομάδας: «Είναι πολύ δύσκολο να διαχειριστείς και τις τρεις διοργανώσεις, με ένα ματς κάθε τρεις μέρες. Στόχος μας είναι να βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά, και να πηγαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button