ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Τζανετοπουλος και “τρέχει” να προλάβει τον Ολυμπιακό!

Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Τζανετόπουλος που χτύπησε στην πρεμιέρα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο. #slgr #lamiafc #Τζανετόπουλος #olympiacosfc #season2021_2022 #slgrinterwetten

Τρέχει να προλάβει το ματς με τον Ολυμπιακό ο Τζανετόπουλος που χτύπησε στην πρεμιέρα της Λαμίας κόντρα στον Βόλο

Δεν βγήκε στη Λαμία η πρεμιέρα. Ήταν χειρότερη του αναμενόμενου ειδικά για ένα ημίχρονο, είχε σημαντικούς παίκτες σε κακή μέρα και έναν τραυματισμό, αυτόν του Τζανετόπουλου.

Ο Βολιώτης στόπερ αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα και σε πρώτη φάση υπήρξαν φόβοι για τα χειρότερα, να λείψει δηλαδή για μερικές εβδομάδες. Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Την Τρίτη (14/9) διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Θα μείνει εκτός για μερικές μέρες και προς το τέλος της εβδομάδας πιθανότατα θα είναι σε θέση να προπονηθεί. Φυσικά η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη.

Για τη συγκεκριμένη θέση, πάντως η Λαμία έχει λύσεις. Στον Βόλο είδαμε τόσο τον Μαζουλουξή για ένα ημίχρονο όσο και τον Βύντρα, που αντικατέστησε τον Τζανετόπουλο όταν χρειάστηκε. Έγραψε, μάλιστα, και ιστορία, αφού έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε επίπεδο Α’ Εθνικής σε ηλικία 40 ετών, επτά μηνών και επτά ημερών.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον θα έχει το εάν θα πάρει φανέλα βασικού ο Αντέτζο μετά την κάκιστη εμφάνισή του στην πρεμιέρα. Το εάν θα γίνουν άλλες αλλαγές στην ενδεκάδα, θα φανεί στις επόμενες προπονήσεις. Δεν θα πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί ως πιθανότητα.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button