ΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Σε 20 ημέρες έτοιμο το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου!

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ακαδημίας του Άρη Αγίου Κωνσταντίνου για τον χλοοτάπητα του γηπέδου.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκησης της Ακαδημίας Άρης Αγίου Κωνσταντίνου, ενημερώνει και επίσημα τους γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στην ομάδα, πως σε 20 ημέρες τελειώνουν οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα και όλα θα είναι έτοιμα για να υποδεχθούν τους μικρούς φίλους του ποδοσφαίρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Επειδή κάποιοι γονείς προφανώς δεν έχουν επίσημα, οποιαδήποτε ενημέρωση, σχετικά με την κατάσταση του γηπέδου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι εργασίες συντήρησης του χλοοτάπητα, θα διαρκέσουν περίπου 20 ημέρες, οπότε και αυτή την εβδομάδα, όλα τα τμήματα, θα προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο, λόγω των εργασιών, αλλά και λόγω του κρύου. 

Οι προπονήσεις, κατά τους χειμερινούς μήνες και με σκοπό να προφυλάξουμε τους μικρούς αθλητές, θα γίνονται στο κλειστό γυμναστήριο,ειδικά όποτε θα είναι ακατάλληλες οι καιρικές συνθήκες.

Σκοπός της ακαδημίας, είναι να μην χαθεί καμία προπόνηση κατά τη διάρκεια της χρονιάς και το πρόγραμμα των προπονήσεων είναι κατάλληλα προσαρμοσμένο για την προπόνηση των μικρών αθλητών σε κλειστούς χώρους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αντιδήμαρχο Κύριο Νίκο Τριανταφύλλη, για την στήριξή του, καθώς είναι πρώτη φορά που μας παραχωρείται η χρήση του κλειστού γυμναστηρίου για προπονήσεις.

Θα πρέπει επίσης να τονίσουμε ότι υπάρχει συνεννόηση και πολύ καλή συνεργασία ανάμεσα στο Σύλλογό μας και των υπολοίπων Συλλόγων που χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο το γυμναστήριο. 

Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων των γονέων και την κατανόηση, για οποιαδήποτε αλλαγή γίνεται στο πρόγραμμα, καθώς σκοπός μας είναι πάνω απ’όλα η υγεία και η ασφάλεια των παιδιών κατά την διάρκεια των αθλητικών τους δραστηριοτήτων.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button