Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Στους ομίλους του Europa η Μίλαν, υποβιβάστηκε η Κροτόνε (vids)

Η Μίλαν κέρδισε με 5-1 τη Φιορεντίνα και καθάρισε την 6η θέση ενώ η Κροτόνε έχασε από τη Νάπολι με 2-0 και υποβιβάστηκε.

SERIE A’-38η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΙΛΑΝ-ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: 5-1

Γήπεδο: Σαν Σίρο

Ματσάρα στο «Σαν Σίρο» με τη Μίλαν να νικά τη Φιορεντίνα με 5-1 και να κλειδώνει το επ’ ευθείας εισιτήριο για του ομίλους του Europa League.

Στο 7ο λεπτό ο Σπορτιέλο νίκησε τον Κεσί σε τετ α τετ και στην επαναφορά ο Κουτρόνε αστόχησε σε κενή εστία, ενώ στο 12’ το μακρινό σουτ του Κεσί πέρασε λίγο έξω. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Σπορτιέλο είπε όχι σε νέο τετ α τετ με τον Κάλινιτς αυτή τη φορά, ενώ στο 20’ ο Κιέζα πέρασε κάθετα στον Σιμεόνε που με φοβερό πλασέ έκανε το 0-1. Όμως στο 23’ ο σπεσιαλίστας των στημένων, Χακάν Τσαλχάνογλου με όμορη εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-1.  Το 30’ ο Νταμπό από αριστερά έκανε το σουτ αλλά ο Ρομανιόλι έσωσε στη γραμμή, ενώ στο 42’ ο Τσαλχάνογλου σέντραρε από δεξιά και ο Κουτρόνε με όμορφη κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-1. Στο 45’ ο Σπορτιέλο είπε όχι σε σουτ του Ροντρίγκες.

Οι «ροσονέρι» πίεσαν στην επανάληψη και στο 49’ μετά από ασταθή επέμβαση του Ντραγκόβσκι σε κεφαλιά του Κουτρόνε, ο Κάλινιτς από κοντά έκανε το 3-1 με προβολή. Κκαι στο 59’ ο Τσαλχάνογλου έδωσε ιδανικά δεξιά στον Κουτρόνε που με πλασέ στην κλειστή γωνία του Νταγκόβσκι έκανε το 4-1. Στο 66’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Κουτρόνε και στο 69’ η κεφαλιά του Μπονούτσι πέρασε λίγο έξω, ενώ στο 73’ το σουτ του Μπενάσι πέρασε λίγο έξω. Και στο 76’ ο Μποναβεντούρα έκανε μαγική ενέργεια και με συρτό σουτ διαμόρφωσε το 5-1. Στο 89’ ο Ντραγκόβσκι είπε όχι σε πλασέ του Σίλβα από κοντά.

ΜΙΛΑΝ: Ντοναρούμα, Καλάμπρια, Μπονούτσι, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Κεσί, Λοκατέλι, Μποναβεντούρα, Κουτρόνε (70’ Σίλβα), Κάλινιτς (79’ Αντονέλι), Τσαλχάνογλου

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Σπορτιέλο (46’ Ντραγκόσνκι), Μιλένκοβιτς, Πετσέλα (46’ Πετσέλα), Ούγκο (29’ Ολιβέρα), Μπιράγκι, Μπενάσι, Νταμπό, Κριστόφορο, Σαπονάρα, Κιέζα, Σιμεόνε

ΚΑΛΙΑΡΙ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 1-0

Γήπεδο: Sardegna Arena

Την ήττα με 1-0 γνώρισε η Αταλάντα στην έδρα της Κάλιαρι και θα δώσει προκριματικά στο Europa League.

Στο 19’ το πλασέ του Φαρίας πέρασε μόλις έξω, όπως και το σουτ του Μπαστόνι στο 39’ ενώ στο 45’ ο Γκολίνι σταμάτησε εντυπωσιακά το σουτ του Φαρίας.

Στο 65’ ο Γκολίνι έσωσε μετά από σουτ του Λυκογιάννη και στο 67’ το πλασέ του Φρόιλερ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 70 ο Καστάιν αστόχησε εξ επαφής. Και στο 87’ μετά από κόρνερ ο Τσεπιτέλι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 90+1’ η Αταλάντα κέρδισε πέναλτι αλλά ο  Καλντάρα αστόχησε.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνιο, Λυκογιάννης, Τσεπιτέλι, Πιζακάνε, Παντοΐν, Φαραγκό, Ιονίτσα, Ντεϊόλα (71’ Τσιγκαρίνι), Μπαρέλα, Παβολέτι (75’ Σάου), Φαρίας (87’ Κόσου)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι (83’ Ρόσι), Παλομίνο, Καστάιν, Χάτεμπουρ, Γκόζενς (27’ Μπαστόνι), Καλντάρα, Γκόμες, Ίλισιτς, Ντε Ρουν, Φρόιλερ, Κριστάντε (57’ Μπάροου)

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button