Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Επικές ανακοινώσεις από Πανθρακικό!

Ανακοίνωσε ποδοσφαιριστή, αναίρεσε τη μεταγραφή και μετά την άλλαξε ξανά.

Το μπέρδεμα της χρονιάς από τον Πανθρακικό. Η ομάδα της Κομοτηνής ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ρομπέρ στη θέση του γενικού αρχηγού, μετά το αναίρεσε αφού έχει συμβόλαιο με την Καβάλα και τον ανακοίνωσε σε άλλη θέση. 

Αναλυτκά: 

«Καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα το δημοσίευμα που αναφέρει πως ο Bertrand Robert αναλαμβάνει γενικός αρχηγός στον Πανθρακικό. Όπως δήλωσε και ο ίδιος, ήταν και θα είναι ποδοσφαιριστής της Καβάλας, τίποτα παραπάνω!».

Ο Πανθρακικός επέστρεψε με νέα ανακοίνωση στην οποία ναι μεν αποδέχεται το γεγονός ότι Ρομπέρ αποτελεί παίκτη της Καβάλας, αλλά στον ελεύθερο του χρόνο και στα κενά των αγωνιστικών του υποχρεώσεων θα εκτελεί καθήκοντα τεχνικού διευθυντή(!), πόστο δηλαδή που ήταν διαφορετικό από αυτό που αναφερόταν στην πρώτη ανακοίνωση.

Αναλυτικά: 

«Μετά την Γ.Σ. στις 1-11-2017 ανακοινώσαμε ότι θα υπάρξει συνεργασία του ΑΠΣ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ με τον BERTRAND ROBERT στη θέση του Γενικού Αρχηγού. Επειδή δεν θέλουμε να υπάρξει καμία παρεξήγηση με την Διοίκηση, όσο και με τους φίλους της ομάδας της Καβάλας, διορθώνουμε την ανακοίνωση.

Ο BERTRAND ROBERT είναι παίκτης της ομάδας της Καβάλας, και στον ελεύθερο χρόνο και στα κενά που θα έχει από την ομάδα του, θα είναι κοντά μας ο Τεχνικός Διευθυντής».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button