Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πέλκας: «Ήμασταν κακοί, έτσι δεν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια»

Ο Δημήτρης Πέλκας μίλησε λίγο μετά τη λήξη του ντέρμπι, ,σχολιάζοντας το κακό πρόσωπο της ομάδας του στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Ήμασταν κακοί δεν παίξαμε αυτό που ξέρουμε, δεν παίξαμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας. Πρέπει να βρούμε τη λύση να το διορθώσουμε αυτό, να δούμε ατομικά ο καθένας πως μπορούμε να βελτιωθούμε. Έτσι δεν κερδίζεις αυτά τα παιχνίδια”.

Για την αποβολή του Αραούχο είπε: “Άλλαξαν οι ισορροπίες, είχαμε κακή αντίδραση, ενώ είχαμε παίκτη παραπάνω και δεχτήκαμε ένα γκολ που για μένα είναι αδικαιολόγητο για όλους μας. Είμαι στεναχωρημένος, πρέπει να κάνω και εγώ την αυτοκριτική μου να δω τι πρέπει να κάνω να παίξω ακόμα καλύτερα”, είπε και πρόσθεσε:.”Δεν υπάρχει αδιαφορία, πιστεύω πως ίσως πρέπει να “σκυλιάζουμε” περισσότερο στο γήπεδο. Αν δεν είσαι καλός δεν κερδίζεις”.

Επίσης πρόσθεσε: “Δε θέλω να αναφερθώ είναι θέμα διοίκησης, εγώ προσπαθώ να είμαι αυτός που πρέπει. Να δίνω κίνητρα και να μιλάω στους συμπαίκτες μου. Ξέρω το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθώ να εξηγήσω στους νέους παίκτες πράγματα. Όλοι προσπαθούν, όλοι δίνουν το 100%, αλλά αυτό δε φτάνει”.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button