Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η τελευταία κίνηση για τον Βάτσλικ

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Τόμας Βάτσλικ αφού πλέον δεν έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας στο Euro 2020.

Ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει το θέμα με τον Τόμας Βάτσλικ αφού πλέον δεν έχει και υποχρεώσεις με την Εθνική Τσεχίας στο Euro 2020.

Η Τσεχία αποκλείστηκε από την Δανία στο Euro 2020. Ο Τόμας Βάτσλικ δεν έχει πλέον υποχρεώσεις. Και ο Ολυμπιακός τον περιμένει για τις τελικές διαπραγματεύσεις.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, είναι στην παρούσα φάση το πρώτο όνομα στη λίστα. Για να γίνει αντικαταστάτης του Ζοσέ Σα. Ο οποίος περιμένει τις εξελίξεις με τον Ρουί Πατρίτσιο και την Ρόμα, για να πάει στους Γουλβς.

Βέβαια ο Βάτσλικ φέρεται να έχει κάνει επαφές και με τη Νάπολι. Με την οποία υπάρχει προσύμφωνο. Αλλά ο Ολυμπιακός επιμένει. Δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Αναμένεται αν εντείνει την πίεση του αυτές τις μέρες. Αφού ο Τσέχος τερματοφύλακας δεν έχει υποχρεώσεις. Και είναι ελεύθερος να κοιτάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Παράλληλα στο κόλπο είναι και ο Μάρκο Μπιζότ. Ο τερματοφύλακας της Αλκμάαρ. Που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβολαίου. Μια περίπτωση στην οποία αναμένεται να στραφεί ο Ολυμπιακός, αν στραβώσει τελείως του Βάτσλικ.

Σε κάθε περίπτωση τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι στην Αθήνα. Η αποστολή γύρισε από την Αυστρία. Και ο Πορτογάλος θα πάρει και τις τελικές αποφάσεις. Για όλα τα ζητήματα.

Το μεγαλύτερο είναι αυτό του τερματοφύλακα. Δεδομένο πως του αρέσει ο Βάτσλικ. Με τους Πειραιώτες να έχουν κάνει τις επαφές τους. Μάλιστα υπάρχουν πληροφορίες που λένε πως οι δύο πλευρές ήρθαν αρκετά κοντά. Αλλά δεν έδωσαν τα χέρια.

Δεν αποκλείεται να το κάνουν. Παρά το ενδιαφέρον της Νάπολι. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει κάνει μια πολύ καλή προσέγγιση.

Πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button