Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Στο προσκήνιο και πάλι ο Μιλιβόγεβιτς – Τα δεδομένα της υπόθεσης

Τα σενάρια για τον φευγάτο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό. #stoiximan_slgr #olympiacosfc #Milivojevic #transfernews #αντίπαλοςΠΑΣΛαμία #SportsNews #CrystalPalace #season2022_2023

Τα σενάρια για τον φευγάτο Λούκα Μιλιβόγεβιτς από την Κρίσταλ Πάλας εμπλέκουν και τον Ολυμπιακό.

Δύσκολα θα παραμείνει στην Κρίσταλ Πάλας ο Λούκας Μιλιβόγεβιτς και επανέρχονται τα σενάρια που τον θέλουν να επιστρέφει στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος μέσος έχει χάσει τη θέση του στην ενδεκάδα και μένει να φανεί αν θα αλλάξει η κατάσταση μετά την απόλυση του Πατρίκ Βιεϊρά.

Πάντως, οι Άγγλοι θεωρούν ότι δεν έχει πολλές πιθανότητες να μείνει στην Πάλας ακόμα και στη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο, μπλέκοντας τον Ολυμπιακό ως έναν πιθανό προορισμό.

Ο Μιλιβόγεβιτς διατηρεί καλές σχέσεις με τους «ερυθρόλευκους», αλλά θα εξετάσει όλες τις επιλογές που θα προκύψουν για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Εξάλλου, προτεραιότητά του είναι να μείνει στο Νησί και υπάρχει και το σενάριο να συνεργαστεί εκ νέου με τον Μάρκο Σίλβα.

Ο τεχνικός της Φούλαμ έχει ενδιαφερθεί στο παρελθόν για τον Σέρβο και δεν αποκλείεται να κάνει κίνηση το καλοκαίρι, για να συνεργαστεί εκ νέου μαζί του.

Στον Ολυμπιακό παρακολουθούν την περίπτωσή του, αλλά δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, μιας και ακόμη είναι πολύ νωρίς για μεταγραφικές εξελίξεις.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button