Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παπαδόπουλος: «Στην έδρα μας δύσκολα θα μπορεί να νικήσει η Κροατία»

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σχολίασε τις επερχόμενες «μάχες» της Ελλάδας με την Κροατία για τα μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ, τονίζοντας πως είναι πολύ σημαντικό να φύγει η Εθνική αλώβητη από το Ζάγκρεμπ.

O βετεράνος στράικερ έχει θητεία από το ποδόσφαιρο της Κροατίας όταν και αγωνίστηκε στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ (2009-2010) έχοντας μάλιστα και αγωνιστεί και με νυν διεθνείς της «χρβάτσκα».

Σχετικά με την έκβαση των αναμετρήσεων, ο Παπαδόπουλος επεσήμανε την δυναμική της Ελλάδας στα εντός έδρας παιχνίδια της και στάθηκε στην σημασία του πρώτου παιχνιδιού σε δηλώσεις του στον κροατικό τύπο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Όταν εγώ έπαιζα στη Ντιναμό οι περισσότεροι από τους νυν διεθνείς της Κροατίας ήταν νεαροί και φυσικά ταλαντούχοι. Θυμάμαι τον Μπαντέλι, που ήσουν σίγουρος ότι όταν πάρει τη μπάλα δεν θα τη χάσει.

Ο Λόβρεν παίζει στη Λίβερπουλ και αυτό τα λέει όλα. Ο Μάντζουκιτς ήταν δύσκολος χαρακτήρας, αλλά ποιοτικός ποδοσφαιριστής, παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και είναι ενωτικός μέσα στην ομάδα. Δεν χρειάζεται να μιλήσω για τους Μόντριτς και Πέρισιτς. Είναι αδιαμφισβήτητη η ποιότητά τους.

Άποψή μου είναι ότι το πρώτο ματς στην Κροατία θα κρίνει πολλά. Είναι καθοριστικό. Αν εκεί η Ελλάδα δεν ηττηθεί, τότε θα έχει ρόλο φαβορί στη ρεβάνς, Είμαι σίγουρος ότι η ελληνική ομάδα θα προετοιμαστεί κατάλληλα για τα παιχνίδια. Στον Πειραιά δύσκολα θα μπορεί να μας νικήσει η Κροατία» ήταν χαρακτηριστικά όσα τόνισε.

πηγή: sdna

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button