Γ' ΕθνικήΠοδόσφαιρο

Γ΄Εθνική: Προπονητής έκπληξη στον Απόλλων Σμύρνης!

Μία πραγματική έκπληξη από τον Απόλλωνα Σμύρνης... ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα προπονητή έναν πρώην «θρύλο» του ΟΦΗ.

Μία πραγματική έκπληξη από τον Απόλλωνα Σμύρνης… ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα προπονητή έναν πρώην «θρύλο» του ΟΦΗ.

Ο πρώην άσσος του ΟΦΗ και διεθνής με την Κόστα Ρίκα, Ρόναλντ Γκόμεζ είναι από σήμερα ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης στη Γ΄Εθνική.

Μουντιαλιακός… Ρόναλντ Γκόμεζ στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης!

Μέχρι πρότινος ο Γκόμεζ ήταν βοηθός προπονητή του Λουίζ Σουάρεζ στον πάγκο της Εθνικής ομάδας της Κόστα Ρίκα.

Η ανακοίνωση του Απόλλωνα:

ΜΟΥΝΤΙΑΛΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ

ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΙΓΛΗ ΤΗΣ Η “ΕΛΑΦΡΑ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ”

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ, ο προπονητής που μόλις πριν μερικούς μήνες καθόταν στον πάγκο της Εθνικής Κόστα Ρίκα, σαν συνεργάτης του Λουίς Σουάρεζ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, θα είναι το νέο αφεντικό του Απόλλωνα.

Η διοίκηση της Αθηναϊκής ομάδας, στα πλαίσια της αναδιοργάνωσης του Απόλλωνα, κατάφερε να πείσει τον πασίγνωστο στο Ελληνικό φίλαθλο κοινό, από το πέρασμα του στον ΟΦΗ Γκόμεζ, να πρωταγωνιστήσει και αυτός στο νέο ξεκίνημα της Ελαφράς ταξιαρχίας.

Ο Ρόναλντ Γκόμεζ, γνωρίζοντας το βαρύ όνομα του Απόλλωνα και αναγνωρίζοντας τις προθέσεις της Διοίκησης και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δέχθηκε να έρθει στην Αθήνα, παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας φέτος θα αναγκασθεί να αγωνισθεί στη Γ΄ Εθνική.

Η πορεία του Γκόμεζ ως ποδοσφαιριστή είναι φυσικά εκπληκτική και στην Κόστα Ρίκα είναι ήδη μύθος.

Με δυο συμμετοχές σε Παγκόσμια Κύπελλα, (2002 Κορέα, 2006 Γερμανία), έχοντας σημειώσει 2 τέρματα!!!, ένα στον αγώνα κόντρα στην τεράστια τότε Βραζιλία του Ρονάλντο (φαινόμενο) κι ένα κόντρα στην Κίνα, έχοντας κερδίσει 5 πρωταθλήματα και ένα Τσάμπιονς Λιγκ της Κεντρικής Αμερικής και με συμμετοχή σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων, δεν χρειάζεται περισσότερα λόγια.

Εδώ και 14 χρόνια ξεκίνησε την καριέρα του προπονητή και στην ώριμη ηλικία των 48 χρόνων, θέλησε να ξαναγυρίσει στη χώρα μας όπου με τη φανέλα του ΟΦΗ είχε γράψει τη δική του ιστορία.

Η έλευση του Γκόμεζ στον Απόλλωνα της… Γ΄ Εθνικής, δείχνει πια τους στόχους και τα όνειρα της Διοίκησης για το πως φαντάζεται αυτήν την ιστορική ομάδα.

Αποτελεί ταυτόχρονα και το κάλεσμα σε ΟΛΟ τον Απολλωνιστικό κόσμο, απανταχού της… γης, να βρεθεί δίπλα στην ομάδα μας, που θα προσπαθήσει να ξαναδώσει το ήθος, την αγάπη της στη νεολαία και στο ποδόσφαιρο και να τιμήσει την πολύ βαριά της ιστορία.

Διαβάστε επίσης

Back to top button