Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Επιτυχημένο το Scouting Camp στη Λαμία!(pics)

Περισσότερα από 170 παιδιά δοκιμάστηκαν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Λαμία.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 6-7 Νοεμβρίου στη Λαμία το “Scouting Camp” της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός που είχε ως στόχο την ανέρευση ταλέντων τα οποία θα ενισχύσουν τα Αγωνιστικά Τμήματα μας. 

Περισσότερα από 170 παιδιά από τη Λαμία, την Καρδίτσα, τον Βόλο, τα Τρίκαλα, το Καρπενήσι, την Αταλάντη, την Λιβαδειά, την Στυλίδα, την Αμφίκλεια και άλλες περιοχές της Κεντρικής Ελλάδος αξιολογήθηκαν από την Ακαδημία του Ολυμπιακού η οποία εκπροσωπήθηκε στο “Scouting Camp” από τον Διευθυντή κ. Κυριάκο Καραταϊδη, τον επικεφαλής Scouting κ. Γιώργο Αμανατίδη, τον Τεχνικό Διευθυντή κ. Νίκο Τοπολιάτη, τον Γενικό Αρχηγό της Κ-20 κ. Αριέλ Ιμπαγάσα, τον προπονητή της Κ-20 κ. Βασίλη Βούζα, τον προπονητή της Κ-16 κ. Δημήτρη Μαυρογενίδη, τον προπονητή της Κ-12 κ. Παντελή Μπούσια και τον προπονητή τερματοφυλάκων της Κ-20 κ. Μάκη Βενιαμίν. 

Τα στελέχη της Ακαδημίας μας είδαν για 2 ημέρες ποδοσφαιριστές γεννημένους το 2002, το 2003, το 2004 και το 2005 τόσο στην προπόνηση όσο και σ’ αγώνες και έμειναν ικανοποιημένα από το επίπεδο της περιοχής. Τα παιδιά τα οποία επιλέχθησαν θα ειδοποιηθούν άμεσα και θα περάσουν δοκιμαστικό και στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Το Scouting Camp φιλοξενήθηκε σε δυο γήπεδα, την πρώτη ημέρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής μας στη Λαμία και την δεύτερη σε γήπεδο στο χωριό Φραντζή και υπήρξε άριστη συνεργασία με τον επικεφαλής της Σχολής μας κ. Θανάση Σερπάνο και τους συνεργάτες του. Στην διάρκεια της πρώτης ημέρας τις εγκαταστάσεις της Σχολής επισκέφτηκε και αντιπροσωπεία της Θύρα 7 Λαμίας όπου τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους παλαίμαχους άσους του Ολυμπιακού και ν’ ανταλλάξουν απόψεις και δώρα.

Μετά από την ολοκλήρωση του “Scouting Camp” ο Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Κυριάκος Καραταϊδηςτόνισε: “Όλη η Ελλάδα είναι γεμάτη με ταλέντα. Ειδικά η επαρχία διψάει για ποδόσφαιρο και εμείς ως Ολυμπιακός έχουμε την υποχρέωση να δούμε αυτά τα ταλέντα, να τα αξιολογήσουμε και εάν έχουν την στόφα που θέλουμε να έρθουν στην Ακαδημία μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση που είχε το Camp στη Λαμία και γι’ αυτό ευχαριστούμε τα παιδιά και τους γονείς. Ο Ολυμπιακός έχει Ακαδημία ευρωπαϊκών προδιαγραφών και Δίκτυο Σχολών που είναι σ’ όλο τον κόσμο και στόχος είναι κάθε ημέρα να ανεβάζουμε ψηλότερα τον πήχη”.

Ο κ. Δημήτρης Μαυρογενίδης από την πλευρά του τόνισε: “Μετά την Πάτρα επισκεφτήκαμε και τη Λαμία για να δούμε και να αξιολογήσουμε τα ταλέντα της περιοχής. Μέσα σε δυο ημέρες είδαμε πολλά παιδιά και μέσα σε αυτά υπήρχαν κάποιες αξιόλογες περιπτώσεις. Μέσα από τα Scouting Camp έχουμε μια καλή εικόνα για το ποδόσφαιρο της κάθε περιοχής και στόχος μας είναι όλες αυτές τις πληροφορίες να τις χρησιμοποιήσουμε προκειμένου να ενισχύσουμε την Ακαδημία μας”.

Το επόμενο “Scouting Camp” θα διεξαχθεί το διήμερο 13-14 Νοεμβρίου στην Κομοτηνή.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button