Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με προβλήματα στη Δράμα τα Τρίκαλα!

Την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου (11/11) κόντρα στην Δόξα Δράμας, ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (10/11) τα Τρίκαλα. Εκτός αποστολής οι Μπουντόπουλος, Τομιτς.

Να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Football League, θα προσπαθήσουν στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα, απέναντι στην Δόξα Δράμας τα Τρίκαλα.

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου η οποία ολοκλήρωσε, σήμερα την προετοιμασία της για τον αγώνα με τους «μαυραετούς», θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως δύο παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα εκτός πλάνων του Λαρισαίου προπονητή, έμειναν ο Μπουντόπουλος που δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά και ο τραυματίας Τόμιτς.

Παράλληλα εκτός αποστολής έμεινε ακόμα ο Αναστασόπουλος, ο Σιαλμάς που έχει υποστεί ρήξη χιαστών, αλλά και οι νεαροί Ζήσης, Μυρσινιάς (ταλαιπωρείται και από ενοχλήσεις), Μανώλης, Παρθένης και Κατσαντώνης.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή των Θεσσαλών συμπεριλήφθηκαν, οι: Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Χιντζίδης, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας, Γροντής, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Ντίνας, Καπός, Ζγκούρι και Ντιατά.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button