Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έπεται δύσκολο πρόγραμμα για τον ΠΑΣ Λαμία!

Από τις 15 Οκτωβρίου μέχρι τις 18 Νοεμβρίου θα ακολουθήσουν δύσκολοι και συνάμα κρίσιμοι αγώνες για τον ΠΑΣ, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίσει δυνατούς αντιπάλους και να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Λαμία (15 Οκτωβρίου)

Ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο -1 από την κορυφή έχοντας 12 βαθμούς, επομένως όχι μόνο το ματς με τη Λαμία αλλά και κατ΄επέκταση, θα επιχειρήσει να «χτυπήσει» όλα τα ματς στην έδρα του, προκειμένου να «μπαλώσει» τις κακές εκτός έδρας εμφανίσεις. Ενδεχομένως και το πιο απαιτητικό ματς για την ομάδα του Τεννέ, η οποία θα πάει στην Τούμπα ελπίζοντας πάντα για το καλύτερο.

Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Λαμία (21 Οκτωβρίου)

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα, δύο θέσεις πιο κάτω από τον ΠΑΣ. Φέτος, αν μη τι άλλο, δεν είναι η ομάδα που μας έχει συνηθίσει, ωστόσο παραμένει ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και θεωρητικά, φαβορί της αναμέτρησης. Επί της ουσίας όμως έχει δείξει πως μπορεί να χάσει εύκολα βαθμούς, ενώ αντιθέτως, η Λαμία να κερδίσει.

ΠΑΣ Λαμία-Πλατανιάς (29 Οκτωβρίου)

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει μόλις μια νίκη στο πρωτάθλημα και τρεις ισοπαλίες. Οι τρεις αυτοί βαθμοί της νίκης ήρθαν στο «διπλό» στην έδρα του Απόλλωνα, επομένως μπορεί να θεωρηθεί δύσκολος αντίπαλος, όμως ο ΠΑΣ στην εν λόγω αναμέτρηση, λογικά θα έχει το πάνω χέρι και θα κυνηγήσει με περισσότερες πιθανότητες το τρίποντο.

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Λαμία (6 Νοεμβρίου)

Η ομάδα της Λιβαδειάς αυτή τη στιγμή αποτελεί μια εκ των εκπλήξεων στο πρωτάθλημα. «Φιγουράρουν» στην 5η θέση και μάλιστα αήττητοι, έχοντας 10 βαθμούς έπειτα από 2 νίκες (όσες και η Λαμία) και 4 ισοπαλίες. Με τα τωρινά δεδομένα φαντάζει ένας δύσκολος αντίπαλος, ωστόσο μέχρι τότε τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν.

ΠΑΣ Λαμία- Κέρκυρα (18 Νοεμβρίου)

Επίσης ένα ματς στο οποίο μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης η Λαμία, έχοντας φυσικά και το πλεονέκτημα της έδρας. Η Κέρκυρα αυτή τη στιγμή βρίσκεται μια θέση πάνω από αυτές που οδηγούν στον υποβιβασμό, έτσι είναι λογικό να «καίγεται» για βαθμούς, μιας και έχει μόλις 5. Έχει θεωρητικά πιο εύκολο πρόγραμμα σχετικά με τον ΠΑΣ, καθώς αντιμετωπίσει ομάδες όπως Απόλλων Σμύρνης και Λάρισα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button