Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Συγκρατημένη αισιοδοξία για τον Μποτία

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Αλμπέρτο Μποτία για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες, με τους «ερυθρολεύκους» να εμφανίζονται αισιόδοξοι για συμφωνία.

Οι επαφές του Ολυμπιακού με τον Αλμπέρτο Μποτία για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών αναμένεται να συνεχιστούν τις προσεχείς εβδομάδες, με τους «ερυθρολεύκους» να εμφανίζονται αισιόδοξοι για συμφωνία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ρίξουν τις οικονομικές απαιτήσεις του Ισπανού αμυντικού, ο οποίος αξιώνει ένα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κρατήσουν τον 28χρονο κεντρικό αμυντικό στο ρόστερ τους, όμως με σαφώς λιγότερα χρήματα. Το συμβόλαιο του Μποτία λήγει στο τέλος της εφετινής σεζόν.

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ του Ολυμπιακού και των εκπροσώπων του Μοχάμεντ Μπεν. Ο Αφρικανός επιθετικός αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς και αυτός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Ενδιαφέρον για τον Μπεν φέρονταν να έχουν εκδηλώσει ο Ερυθρός Αστέρας και ομάδες από το τουρκικό πρωτάθλημα.

πηγή: novasports

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button