Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μια ενδεκάδα σκόρερ με το «μαγικό άγγιγμα» του Καρέρα

Το εύκολο γκολ δεν το έχει η εφετινή ΑΕΚ.

Το εύκολο γκολ δεν το έχει η εφετινή ΑΕΚ. Έχει όμως τον εύκολο… σκόρερ! Πριν καλά-καλα ξημερώσει Νοέμβριος, μόλις 40 ημέρες μετά τον πρώτο της αγώνα για τη σεζόν 2020/2021, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα συμπλήρωσε ενδεκάδα από σκόρερ!

Αριθμός απίστευτος για οποιαδήποτε άλλη περίσταση, πλην του συνδυασμού ΑΕΚ-Καρέρα! Ο Ιταλός είχε δείξει δείγματα γραφής από τους πρώτους μήνες της θητείας του στα Σπάτα, με 16 διαφορετικούς ποδοσφαιριστές να βρίσκουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο διάστημα Δεκέμβριος 2019-Ιούλιος 2020.

Φυσικά το γεγονός ότι οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σημειώσει μόλις 13 γκολ στις πρώτες 10 επίσημες αναμετρήσεις τους αποτελεί αντικείμενο σοβαρού προβληματισμού. Μέχρι τώρα, ο μοναδικός που σκοράρει με συνέπεια είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ (3 γκολ), ωστόσο κάθε φορά που η ομάδα δυσκολεύεται, την «ξελασπώνουν» διαφορετικοί και ενίοτε απρόσμενοι παίκτες. Ειδικά χθες (1η Νοεμβρίου), ο ΟΦΗ είχε βάλει δύσκολα στην ΑΕΚ, όμως ο Νεντελτσεάρου και ο Σάκχοφ πέτυχαν τα παρθενικά τους γκολ με τη νέα τους ομάδα και μετέτρεψαν το 0-1 σε 2-1.

Έτσι, τα 9 τέρματα στο πρωτάθλημα έχουν πετύχει οι Ανσαριφάρντ (2), Λιβάγια, Μάνταλος, Γκαρσία, Κρίστιτσιτς, Νεντελτσεάρου, Σακχόφ και ο Μπράιτ Ενομπακάρε που ήδη αποτελεί παρελθόν. Επίσης, άλλοι τρεις παίκτες έχουν σκοράρει μόνο στο Europa League: ο Αντρέ Σιμόες, ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Back to top button